spot_imgspot_img

Σέρρες: Ανησυχία των παραγωγών για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται- Αναμένεται μείωση παραγωγής και αύξηση τιμών

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Δύσκολος προμηνύεται να είναι ο χειμώνας για τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές των λαϊκών αγορών. Μάλιστα σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών ΜΑΚ-ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κ. Άγγελο Δερετζή αναμένεται μείωση της παραγωγής λόγω κόστους και αύξηση των τιμών.

Μεγάλη είναι η ανησυχία των παραγωγών στις λαϊκές αγορές καθώς όπως όλα δείχνουν ο χειμώνας που έρχεται θα είναι πολύ δύσκολος για όλους , παραγωγούς και καταναλωτές. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών ΜΑΚ-ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κ. Άγγελος Δερετζής πραγματοποιεί το διάστημα αυτό σειρά επαφών με τους παραγωγούς. Η κίνηση των λαϊκών αγορών είναι ικανοποιητική την περίοδο αυτή, οι τιμές είναι σε χαμηλά επίπεδα όμως από τον Σεπτέμβριο αρχίζουν τα δύσκολα καθώς αναμένετε μείωση της παραγωγής λόγω κόστους και αύξηση των τιμών.

Οι σχέσεις των παραγωγών σύμφωνα με τον πρόεδρο που μίλησε στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ με τον υπουργό ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη δεν είναι και οι καλύτερες και από ότι φαίνεται το νήμα της επικοινωνίας έχει κοπεί. Μάλιστα πολλοί επαγγελματίες του χώρου φεύγουν στο εξωτερικό καθώς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν.

Ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Δερετζή τα κουπόνια ενίσχυσης που δινόταν από την ΠΚΜ προς ενίσχυση των ασθενέστερων οικονομικά νοικοκυριών με σκοπό να πραγματοποιήσουν από τις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης τα είδη πρώτης ανάγκης θα εφαρμοστεί για τελευταία φορά καθώς το πρόγραμμα σταματάει

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img