spot_imgspot_img

Σέρρες: Το σωματείο εργαζομένων της ΔΕΥΑΣ ζητά προσλήψεις μόνιμου προσωπικού- Τι απαντά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Την ανάγκη να προσληφθεί άμεσα μόνιμο προσωπικό επισήμανε με ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Σερρών (ΔΕΥΑΣ).

Το Σωματείο τονίζει πως οι αυξημένες ανάγκες της επιχείρησης με την διεύρυνση της σε νέες εγκαταστάσεις και τεχνολογίες απαιτούν άμεσα πρόσληψη επιπλέον προσωπικού εξειδικευμένου στις νέες απαιτήσεις στα όρια του διευρυμένου Δήμου Σερρών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων κ. Αθανάσιο Θεοδωρίδη, το προσωπικό που εργάζεται με δίμηνες συμβάσεις δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες που έχουν προκύψει. Μάλιστα ο πρόεδρος αναφέρει ότι η Διοίκηση της ΔΕΥΑΣ είχε την δυνατότητα να προσλάβει προσωπικό κάτι που τελικά δεν έπραξε.

Ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου των εργαζομένων κ. Μιχάλης Καρπουχτσής τονίζει ότι το προσωπικό έχει μειωθεί σημαντικά και είναι ένα ζήτημα το οποίο το έχουν θέσει και στις παλαιότερες Διοικήσεις από το 2015.Επισημαίνωντας και ο ίδιος την έλλειψη μέριμνας από την Διοίκηση για επιπλέον προσλήψεις καταγγέλλοντας πως στο βάθος του ορίζοντα διαφαίνονται ιδιωτικοποιήσεις.

Από πλευράς του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος απαντά ότι η επιχείρηση ύδρευσης δεν μπορεί να προκηρύξει από μόνη την πλήρωση νέων θέσεων για διορισμό μόνιμου προσωπικού και θα πρέπει να κινηθεί μόνο μέσω ΑΣΕΠ κάτι που όπως λέει ο πρόεδρος το γνωρίζει το σωματείο των εργαζομένων αναγνωρίζοντας πως υπάρχουν κενά θέσεων.

epiloges.tv

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img