spot_imgspot_img

Σέρρες: Βαρβάρα Μητλιάγκα – Ζητά απο τον απερχόμενο δήμαρχο να σταματήσει τις απ’ ευθείας αναθέσεις

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Για σωρεία «απ’ ευθείας αναθέσεων» το ποσό των οποίων το τελευταίο χρονικό διάστημα ανέρχεται στις 400.000 ευρώ και  που -όπως υποστηρίζει-  ούτε επείγουσες είναι, ούτε απρόβλεπτες ανάγκες καλύπτουν, ούτε τα συγχρηματοδοτούμενα έργα αφορούν, καταγγέλλει τη δημοτική αρχή του Αλ. Χρυσάφη, η νέα Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα.

Με επιστολή της ζητά από κ. Χρυσάφη να σεβαστεί την περίοδο μετάβασης των δημοτικών αρχών και μέχρι την αποχώρησή του από το Δήμο Σερρών την 31/12/2023 να μην προβεί σε άλλες απ’ ευθείας αναθέσεις παρά μόνο εάν αυτές καλύπτουν απαραίτητες, επείγουσες και απρόβλεπτες ανάγκες για την απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου και των Υπηρεσιών.

«Να σταματήσετε τα άσκοπα έξοδα. Η δημοτική σας αρχή επιδίδεται σε μια σωρεία «απ’ ευθείας αναθέσεων», οι οποίες μόνο για το χρονικό αυτό διάστημα αγγίζουν το ποσό των 400.000,00 € για δαπάνες και προμήθειες που στις περισσότερες των περιπτώσεων ούτε επείγουσες είναι, ούτε απρόβλεπτες ανάγκες καλύπτουν, ούτε τα συγχρηματοδοτούμενα έργα αφορούν, αδειάζοντας με τον τρόπο αυτό τα ταμεία του Δήμου μας χωρίς κανένα απολύτως σεβασμό στην λογική της μετάβασης της εξουσίας η οποία ως βασικός κανόνας της δημοκρατίας θα έπρεπε να διέπει τη λειτουργία σας αυτή τη χρονική περίοδο» υποστηρίζει –μεταξύ άλλων- στην επιστολή της η νέα Δήμαρχος, ζητώντας από τον κ. Χρυσάφη την κοινοποίηση  την επιστολή της σε όλους τους Αντιδημάρχους, Προέδρους Νομικών Προσώπων και εν ενεργεία συμβούλους της παράταξής του, καθώς και σε όλες τις Διευθύνσεις και Προϊσταμένους Τμημάτων του Δήμου Σερρών.

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img