spot_imgspot_img

Νοσοκομείο Σερρών: Σήμερα τα εγκαίνια του νέου κτηρίου της Ψυχιατρικής Κλινικής

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ., θα λάβουν χώρα τα εγκαίνια της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, υπό την αιγίδα του υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, τον Φεβρουάριο του 2020, είχε υποβάλει αίτημα προς τον τότε Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, με τον τελευταίο να αποδέχεται άμεσα την πρόταση και να εντείνει τις διαδικασίες για την ώριμη υλοποίηση του έργου. Οι Κτιριακές Υποδομές ΑΕ ανέλαβαν την εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών, ενώ η δημοπράτηση του έργου προχώρησε άμεσα, με εκτιμώμενο κόστος 1.800.000,00 ευρώ.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η εξέλιξη του έργου προχώρησε με εντατικούς ρυθμούς, τηρώντας την προβλεπόμενη χρονική περίοδο ολοκλήρωσης των 18 μηνών, όπως προβλέπεται από τη σύμβαση. Αξίζει, επίσης να υπενθυμίσουμε ότι η τελετή αγιασμού για τη θεμελίωση του νέου κτηρίου της Ψυχιατρικής Κλινικής πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαΐου του 2022, υπό την εποπτεία του τότε Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή.

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img