spot_imgspot_img

Σέρρες-Γήπεδο: Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών με υπονοούμενα και μπηχτές

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Με υπονοούμενα και μπηχτές  αναμεταξύ των δημοτικών συμβούλων κύλησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου 2023. Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κ. Χρυσάνθη Παλάζη και εκ νέου εκλεγμένη  με την παράταξη ΕΝΤΟΣ, έθεσε ερωτήματα στη δημοτική αρχή που αφορούν τις εξελίξεις στο δημοτικό γήπεδο Σερρών ζητώντας παράλληλα να δοθεί μια απάντηση για ποιο λόγο στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023  στο Δημαρχείο αρχικά είχε κληθεί  ο σύλλογος Αρχιτεκτόνων Σερρών ενώ στη συνέχεια αναίρεσαν την πρόσκληση τους. .

Για να λάβει την απάντηση από τον Αντιδήμαρχο έργων κ. Νυκτοπάτη πως η θέση του συλλόγου Αρχιτεκτόνων είναι να γκρεμιστεί το γήπεδο και να γίνει πάρκο κάτι το οποίο δεν είναι επί του παρόντος ενώ στη συνέχεια δόθηκαν και οι υπόλοιπες απαντήσεις από τον αντιδήμαρχο.

Η επιμονή όμως της κ. Παλάζη σε συγκεκριμένα ερωτήματα προκάλεσε την έκρηξη του κ. Ηλία Γκότση και την παρέμβαση του προέδρου του Δημοτικού  Συμβουλίου κ. Βασίλη Κατιρτζόγλου.

Ενώ ο επικεφαλής της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων» Βασίλης Παπαβασιλείουανέφερε πως υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και σαφής καθυστέρηση από πλευράς λήψεων αποφάσεων  της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Νυχτοπάτης σήκωσε το γάντι και υπενθύμισε στον κ. Παπαβασιλείου πως λειτουργούσαν τις κατασκηνώσεις της Χρυσοπηγής χωρίς άδεια λειτουργίας και πυρασφάλειας.

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img