spot_imgspot_img

Σέρρες: Σύσκεψη για το Δημοτικό Γήπεδο – Οι προϋποθέσεις για να ανοίξει ξανά

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Το μέλλον του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών συζητήθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε και στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Αντιδήμαρχος Έργων Δήμου Σερρών Γιώργος Νυχτοπάτης, η Προϊσταμένη της ΥΔΟΜ, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Γιάννης Γάτσιος και ο Αντιπρόεδρός του Βασίλης Χρυσανθίδης και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Τάσος Καζίας.

Σε δηλώσεις του, ο Αντιδήμαρχος Έργων Γιώργος Νυχτοπάτης ανέφερε πως αύριο θα γίνει τηλεδιάσκεψη με τον μελετητή, προκειμένου να τεθούν υπ’ όψιν του οι προτάσεις που συζητήθηκαν σήμερα στη σύσκεψη.

Σύμφωνα με τον κ. Νυχτοπάτη, η ομάδα δέχεται να παίξει χρησιμοποιώντας μόνο τα δύο πέταλα, το βόρειο και το νότιο και πως στην επίμαχη ανατολική κερκίδα θα μπορούν να φιλοξενούνται μόνο 30 δημοσιογράφοι. Ο ίδιος ανακοίνωσε πως άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίας για την αφαίρεση του στεγάστρου, ενώ επεσήμανε πως ακόμη κι αν αφαιρεθεί το στέγαστρο δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί η κερκίδα.

«Θέλουμε να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα που υπάρχει. Έχουμε αύριο τηλεδιάσκεψη με τον μελετητή για να δούμε τι χρειάζεται. Ό,τι γίνει θα γίνει νόμιμα και πάντα με τις υπογραφές αυτών που απαιτείται» επεσήμανε ο κ. Νυχτοπάτης.

Απαντώντας σε ερώτηση του Infonews24.gr γιατί άνοιξε και πάλι η οδός Ραιδεστού, ο Αντιδήμαρχος Έργων ήταν αφοπλιστικός: «Άνοιξε γιατί δεν έπρεπε να κλείσει. Δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη αναστάτωση. Το γήπεδο δεν καταρρέει ανά πάσα στιγμή. Κάποιες δηλώσεις ήταν λίγο άστοχες. Έγινε μια περίφραξη, μια ζώνη ασφάλειας, ώστε τα παιδιά να μην φτάνουν μέχρι το τοιχίο και από την μεριά της Ραιδεστού η υπηρεσία δόμησης συνέταξε ένα έγγραφο που αναφέρει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος άμεσης κατάρρευσης γι’ αυτό και άνοιξε».

Δείτε όλα όσα είπε:

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img