spot_imgspot_img

Σέρρες: “Η ζημιά στην πισίνα του κολυμβητηρίου ήταν μεγαλύτερη από την αρχική εκτίμηση”

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης στην πισίνα του κολυμβητήριου της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων

Κλειστό εξακολουθεί να παραμένει το κολυμβητήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων καθώς κατά την διάρκεια των προβλεπόμενων ετήσιων εργασιών συντήρησης κρίθηκε αναγκαίο να πραγματοποιηθούν και κάποιες πρόσθετες εργασίες στο χώρο της πισίνας που σκοπό έχουν την καλύτερη λειτουργία της και την πρόληψη τυχόν μελλοντικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Γιάννη Γάτσιο τελικά η ζημιά που προκλήθηκε από το φαινόμενο της συστολής- διαστολής στα πλακάκια της πισίνας δεν ήταν μόνο αυτή γιατί στην συνέχεια όταν ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης τους διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα και με τις σωληνώσεις καθώς το συγκεκριμένο κολυμβητήριο μετρά πολλά χρόνια ζωής και η φθορά του χρόνου είναι αναπόφευκτη.

Ο κ. Γάτσιος αναφέρει ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει ο καθαρισμός της πισίνας και του χώρου ώστε να επαναλειτουργήσει. Ενώ υπάρχει σχεδιασμός οι ίδιες εργασίες αποκατάστασης να γίνουν και από την άλλη πλευρά της πισίνας.

Ο προπονητής της Ακαδημίας Αθλημάτων Υγρού Στίβου ‘”ΣΙΡΙΣ’’ κ. Βασίλης Καλαμπαλίκας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές της κολύμβησης καθώς δεν έχουν την δυνατότητα να προπονούνται μέσα στο νερό. Ενώ αθλητές από άλλες ομάδες πηγαίνουν για προπόνηση στο Ωραιόκαστρο.

https://youtube.com/watch?v=diyMMAufhng%3Fsi%3D8B2BS-F6gFB6QbI5
- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img