spot_imgspot_img

Σερρες: Μετεφερε παρανομα αλλοδαπούς με κλεμμένο αυτοκινητο-Συνεληφθη μετα απο καταδιωξη

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Μετά από καταδίωξη συνελήφθη σήμερα το πρωΐ 26χρονος, ο οποίος μετέφερε παράνομα τρεις αλλοδαπούς. Το όχημα που οδηγούσε εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των Κερδυλλίων.

Ο 26χρονος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάση των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες σήμερα (10-10-2023), συνέλαβαν 26χρονο άντρα, ο οποίος ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στην Εγνατία Οδό (ύψος Κερδυλλίων), εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον προαναφερόμενο άντρα, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Στη συνέχεια, στο ύψος της Ασπροβάλτας, το όχημα ακινητοποιήθηκε και έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά τριών αλλοδαπών που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο 26χρονος για τη μεταφορά των αλλοδαπών κατασχέθηκε. Για το συγκεκριμένο όχημα είχε δηλωθεί πριν λίγο καιρό κλοπή σε αστυνομικό κατάστημα του Νομού Αττικής. Κατασχέθηκε, επίσης, χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 26χρονος για τις συνεννοήσεις του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img