spot_imgspot_img

Σέρρες: Θρήνος για την καλλονή “δούκισσα” Σουλτάνα που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Συγκλονίζουν η μητέρα και η αδερφή της

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου η Σουλτάνα Δόντσιου λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι, στο 22ο χιλιόμετρο Λαμίας-Δομοκού στο ύψος της διασταύρωσης με τον Παλαμά.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν ένας οδηγός νταλίκας έχασε τον έλεγχο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε δύο αυτοκίνητα.

Τα δύο οχήματα έγιναν σμπαράλια. Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή της η μία οδηγός, η Σουλτάνα. Η οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου τραυματίστηκε σοβαρά ενώ τραυματίας είναι και ο οδηγός της νταλίκας.

Σέρρες: Θρήνος για την καλλονή "δούκισσα" Σουλτάνα που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Συγκλονίζουν η μητέρα και η αδερφή της

Η Σουλτάνα ήταν μια κοπέλα δυναμική, γεμάτη όρεξη για ζωή. Εργαζόταν ως μεταφράστρια, είχε σπουδάσει δημοσιογραφία και αγαπούσε την οικογένειά της. Μάλιστα, είχε δηλώσει συμμετοχή και στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2008.

Η μία από τις τρεις αδελφές της, η Χαρούλα Δόντσιου, μίλησε για τη Σουλτάνα. Η Χαρούλα με τον σύζυγό της, τον αυτοαποκαλούμενο “πρίγκιπα Στέφαν του Μαυροβουνίου”, βρέθηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στο Στρυμονοχώρι Σερρών, για να πουν το τελευταίο “αντίο” στη Σουλτάνα. 

Η Χαρούλα αποκαλεί την αδερφή της “δούκισσα”, εξηγώντας ότι ο σύζυγός της, ως πρίγκιπας όπως αυτοαποκαλείται, την έχρισε δούκισσα καθώς είναι αδερφή της “πριγκίπισσας”. Ο Stefan Cernetic ισχυρίζεται εδώ και πολλά χρόνια ότι είναι γνήσιος “γαλαζοαίματος”, ενώ πραγματοποιούσε επίσημες συναντήσεις με διασημότητες από όλο τον κόσμο.

Η πριγκιπική του ιδιότητα αμφισβητήθηκε και μάλιστα μπήκε στο στόχαστρο των Αρχών, που τον έλεγξαν για πλαστογραφία. Ωστόσο, το δικαστήριο τον απάλλαξε από αυτές τις κατηγορίες, καθώς δεν απεδείχθη ότι πλαστογράφησε τίτλους και αξιώματα. Δεν αναγνωρίστηκε όμως και επίσημα πρίγκιπας…

Μετά την κηδεία, σε μια συγκινητική εξομολόγηση, μίλησε στο Star για την αγαπημένη της αδελφή που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, αλλά και για τον πατέρα τους που έχασαν πριν από λίγους μήνες. 

Όπως είπε, η Σουλτάνα ήταν ένα υπέροχο πλάσμα που τους κέρδιζε όλους με τον δυναμισμό, το χαμόγελό της και την προσωπικότητά της. “Η οικογένεια μου έχει βυθιστεί σε μεγάλο και βαθύ πόνο…Δεν ήταν μόνο αδελφή μου αλλά και φίλη μου…”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img