spot_imgspot_img

Σερρες: Συνεληφθησαν 4 διακινητες παρανομων μεταναστων σε δυο διαφορετικες περιπτωσεις

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Τέσσερις διακινητές που μετέφεραν παράνομα αλλοδαπούς συνελήφθησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις κοντά στον κόμβο Αμφίπολης στην Εγνατία Οδό και στην περιοχή των Κερδυλλίων.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το πρωΐ της Τρίτης δύο επιβατικά αυτοκίνητα από τα οποία το ένα λειτουργούσε ως προπομπός του άλλου. Στο εσωτερικό τους ενός αυτοκινήτου βρέθηκαν πέντε αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς ηλικίας 20, 38 και 23 ετών, οι οποίοι ήταν οδηγοί και συνοδηγοί στα αυτοκίνητα.

Λίγη ώρα αργότερα στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ύψος Κερδυλλίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα σε  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 37χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως έπειτα από πεζή καταδίωξη συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, ενώ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν τρεις αλλοδαποί, στερούμενοι εγγράφων.

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img