spot_imgspot_img

Η ΣΕΑΝΣ παρέδωσε ανθρωπιστική βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Η ΣΕΑΝΣ παρέδωσε ανθρωπιστική βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν.Σερρών:
Επέστρεψαν τα μέλη του Συνδέσμου μας από την αποστολή διανομής εφοδίων που πραγματοποίησε ο ΣΕΑΝ ΣΕΡΡΩΝ την 10.9.2023 στην πλημμυροπαθή Καρδίτσα και τον Παλαμά. Η αποστολή αυτή οργανώθηκε μόλις σε 20 ώρες με τα επείγοντα και εξειδικευμένα εφόδια που μας υπέδειξε ο Δήμος Παλαμά.
Χρειάστηκε η συνεργασία και η οικονομική συνδρομή πολλών συναδέλφων που έσπευσαν αμέσως όπως ο κ Τάκης Κάντζας, π Αθανάσιος, οι Θωμάς, Στέργιος, Αντώνης Παπαθεοδώρου, Ανέστης Παναγιωτου, Τσακαλιδης Χρηστος, Ντεμος Γιώργος, Σκηπηταρης Ιωάννης και άλλοι που μάζεψαν εφόδια 2 τόνων περίπου και τους ευχαριστούμε.

ΣΕΑΝΣ ανθρωπιστική βοήθεια πλημμυροπαθείς Θεσσαλίας

Η αποστολή αυτή εξελίχθηκε σε ένα οδικό δίκτυο μεταβαλλόμενο αναλόγως των πλημμυρών, που κατέληξε μέσω Γρεβενών – Καλαμπάκας βάσει των οδηγιών της ΠΠ ΠΕ Καρδίτσας.

Συμμετείχαν τα μέλη μας: ο ΕφΥΠΛΓΟΣ Παρίσης Ιωαννίδης και ο ΕφΑΝΘΛΓΟΣ Ευστρατιάδης Ιωάννης (SV7ERA) με το SUV του, καθώς και οι συνεργάτες μας της Κ. Καμήλας, ο π. Αθανάσιος Μάνθου με το Φορτηγό του και ο Στυλιανός Αϊβατογλου, συντονισμένοι στην συχνότητα ΣΕΑΝΣ και της Ραδιολέσχης Καρδίτσας και του R4.

ΣΕΑΝΣ ανθρωπιστική βοήθεια πλημμυροπαθείς Θεσσαλίας

Στην είσοδο της Καρδίτσας μας επεφύλαξε θερμή υποδοχή η Ρ/Λέσχη, που μας οδήγησε στο χωριό ΜΑΡΚΟΣ που χτυπήθηκε βαρεία, όπου και κάναμε την πρώτη παράδοση εφοδίων στους συγκεντρωμένους κατοίκους. Στην συνέχεια μαζι να τον κο Νταβατζίκο Αγγελο, μας οδήγησαν στον Παλαμά, όπου μας υποδέχθηκε ο κ.Δημαρχος με ευγνωμοσύνη.

Στην συνέχεια με την οδική καθοδήγηση των ανωτέρω συναντηθήκαμε στην ΠΕ Καρδίτσας με τον κο Αντιπεριφερειάρχη ΠΠ και κο Προϊστάμενο ΠΠ της ΠΕ κο Κωνσταντακο Π., που μας εξέφρασαν την συγκίνησή τους για την αποστολή μας αυτή και τα βιβλία ΠΠ και το Προσευχηταριο ΕΦΚ3 ΕΔ ΣΑ των εκδόσεων μας.
Τους δηλώσαμε την πρόθεση μας να συνδράμουμε και πάλι με στοχευμένη και εξειδικευμένη αποστολή εφόσον απαιτηθεί και μπορούμε. Ευχαριστούμε και πάλι όσους συνέδραμαν Να ενώσουμε τις προσευχές μας, γρήγορα να περάσει η μεγάλη αυτή δοκιμασία των συνανθρώπων μας και ο Θεός να τους βοήθησει να οργανώσουν και πάλι την ζωή τους.

ΣΕΑΝΣ ανθρωπιστική βοήθεια πλημμυροπαθείς Θεσσαλίας
- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img