spot_imgspot_img

Σέρρες: Υποψήφια με τη Συμμαχία Σερραίων η Γιώτα Γιαννακάκη!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Με δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Γιώτα Γιαννακάκη με την Συμμαχία Σερραίων! Πιο αναλυτικά έγραψε :

Με χαρά ανακοινώνω την εκ νέου υποψηφιότητα της Γιώτας Γιαννακάκη, μιας νέας γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, η οποία είναι στη «Συμμαχία Σερραίων» από την πρώτη στιγμή, έχει όρεξη για δουλειά και επιθυμεί να προσφέρει!

Η Giwta Giannakaki θα είναι μαζί μας υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Είναι ιδιωτική υπάλληλος και επιπλέον ως άνθρωπος της αγοράς, επιθυμεί να συμβάλει στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την επιχειρηματικότητα στο Δήμο Σερρών τα επόμενα πέντε χρόνια!

Επιπροσθέτως, είναι μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Σερρών και επίσης μέλος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης(ΕΣΕΠΕ) του Δήμου Σερρών ενώ κατά το παρελθόν υπήρξε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών.

Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και χαίρομαι ιδιαίτερα που είναι μέλος της παράταξής μας και θα συμπορευτούμε και σε αυτές τις εκλογές.

Γιώτα καλή επιτυχία!

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img