spot_imgspot_img

Σέρρες: Κορίτσια 10 και 14 χρόνων ξάφρισαν ακριβό κινητό από κατάστημα

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Από μικρές βρέθηκαν στα γρανάζια της παρανομίας δυο ανήλικες Ελληνίδες, μία 14χρονη και μια μόλις… 10 χρόνων, οι οποίες μπήκαν ως πελάτισσες σε ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στις Σέρρες, με σκοπό να ξαφρίσουν ό,τι μπορούσαν με την βοήθεια μίας 33χρονης συνεργού τους!

Τα δυο κορίτσια ξάφρισαν ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 499 ευρώ και έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτά, το πρωί της Τρίτης, όμως οι κάμερες του καταστήματος τις κατέγραψαν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σερρών και του τμήματος Ηράκλειας τις ταυτοποίησαν. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε το κλεμμένο κινητό που αποδόθηκε στο μαγαζί.

Η 10χρονη αφέθηκε ελεύθερη λόγω της μικρής της ηλικίας, ενώ οι άλλες δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενες για κλοπή κατά συναυτουργία. Σε βάρος των γονέων των δυο ανήλικων κοριτσιών σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέλησης της εποπτείας τους.

Ανήλικοι ξάφρισαν κινητά τουριστών

Αθόρυβα τρύπωσαν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Ρόδο δύο ανήλικοι αλλοδαποί και «βούτηξαν» δύο κινητά τηλέφωνα των ενοίκων. Οι τουρίστες κατήγγειλαν την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού, οι άνδρες του οποίου κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο ανήλικους Αλβανούς που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και να τους συλλάβουν. Στην δικογραφία για κλοπή από κοινού και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Ρόδου, περιλαμβάνονται και οι γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img