spot_imgspot_img

Κατεπείγουσα Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δ.Σερρών

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Κατεπείγουσα Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δ.Σερρών, την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 10:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας της παραλαβής προσφορών και της ηλεκτρονικής αποσφράγισης του (υπό)φακέλου «Δικαιολογητικά Συμμετοχής – Τεχνική Προσφορά» του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια και αντικατάσταση λυχνιών προβολέων LED», προϋπολογισμού 259.036,00€ με ΦΠΑ και συστημικό αριθμό 195991.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση της υπ΄ αριθ. 12/2023 μελέτης του Τμήματος Πρασίνου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σερρών, καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης αυτής και συγκρότηση επιτροπής, για την διενέργεια της παροχής υπηρεσίας με τίτλο «Αντιπυρική Προστασία Δήμου Σερρών», προϋπολογισμού 29.883,00€ χωρίς ΦΠΑ και 37.054,92€ με ΦΠΑ.

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα:
α) για το 1ο θέμα, λόγω της καταληκτικής του ημερομηνίας και
β) για το 2ο θέμα, λόγω της άμεσης ανάγκης αποκατάστασης των ζημιών που προέκυψαν από την πυρκαγιά της 16ης Ιουλίου 2023, τον περιορισμό τυχόν κινδύνων για το συνολικό δασικό τοπίο και την προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας.

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img