spot_imgspot_img

ΑΟΚ “Οι Ίκαροι” – Σήμερα (26/6) η εκδήλωση λήξης αγωνιστικής περιόδου Ακαδημιών

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

ΑΟΚ “Οι Ίκαροι” – Σήμερα (26/6) η εκδήλωση λήξης αγωνιστικής περιόδου Ακαδημιών

Το ΔΣ/ΑΟΚ “Οι Ίκαροι” Σερρών διοργανώνουν εκδήλωση για την λήξη της αγωνιστικής περιόδου των τμημάτων Ακαδημιών της ομάδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοιλάδας “Ιωάννης Τσιντσάρης”, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, στις 18:30. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

  • Θα απονεμηθούν σε όλους τους αθλητές αναμνηστικά διπλώματα
  • Θα απονεμηθούν δώρα-εκπλήξεις στους αθλητές κατόπιν διαγωνιστικών παιχνιδιών και  κληρώσεων
  • Θα απονεμηθούν δώρα-εκπλήξεις και στους γονείς/συνοδούς των αθλητών κατόπιν διαγωνιστικών παιχνιδιών
  • Θα υπάρχει μπουφές εδεσμάτων για τους γονείς/συνοδούς των αθλητών

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υλοποιηθεί κοινή φιλανθρωπικά δράση με το Περιφερειακό Τμήμα Σερρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με συλλογή ειδών ατομικής υγιεινής, για συνανθρώπους μας με οικονομικές δυσκολίες.

Το Σωματείο ΑΟΚ “Οι Ίκαροι” Σερρών συνεργασία με την κ.Θεοδωρίδου Μαρία Πρόεδρο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΕΡΡΩΝ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, δημιουργούμε ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ για τη συλλογή ΕΙΔΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, τα οποία θα διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας με οικονομικές δυσκολίες και σε άτομα κάθε ευάλωτης κοινωνικής ομάδας.

Τα ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, θα συλλεγούν και θα διανεμηθούν, με μέριμνα του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΕΡΡΩΝ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή και με άλλο τρόπο, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό της αρεσκείας τους στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΕΡΡΩΝ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ λαμβάνοντας φυσικά την αντίστοιχη απόδειξη.

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ:
Κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ ‘’ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΝΤΣΑΡΗΣ’’ (κοιλάδα Αγ.Αναργύρων), τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, ώρες 18:30–21:00, κατά τη διάρκεια της ΤΕΛΕΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ αγωνιστικής περιόδου 2022–2023, όπου θα βρίσκονται εκπρόσωποι του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΕΡΡΩΝ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ για την παραλαβή και συγκέντρωση των ΕΙΔΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜEΝΑ ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ:
● Σαμπουάν.
● Aφρόλουτρα.
● Σαπούνια.
● Κρεμοσάπουνα.
● Οδοντόκρεμες.
● Οδοντόβουρτσες.
● Μωρομάντηλα.
● Σερβιέτες.
● Υγρά πιάτων (γενικής χρήσης).

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img