spot_imgspot_img

Συνεδριάζει η Επιτροπή ποιότητας Ζωής του Δ.Σερρών – Τα θέματα

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Συνεδριάζει η Επιτροπή ποιότητας Ζωής του Δ.Σερρών την ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 και ώρα 13:00 στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ: «Λήψη απόφασης επί της γνωμοδότησης του Α΄ Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων & Αμφισβητήσεων Π.Ε. Σερρών (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.) Α΄ που αφορά την «Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης των Σερρών, του Δήμου Σερρών, σε τμήμα του Ο.Τ. 227 του Δήμου Σερρών για τον χαρακτηρισμό του ως χώρος Νηπιαγωγείου και καθορισμό ειδικών όρων δόμησης».

2ο ΘΕΜΑ:« Εξέταση ένστασης κατά της υπ’ αριθμ. 100/2021 Α.Δ.Σ. Σερρών με θέμα: «Χαρακτηρισμός ως χώρου πρασίνου του, κηρυγμένου ως διατηρητέου αρχαιολογικού και ιστορικού χώρου, οικοπέδου με αριθμό 4 στο Ο.Τ. 48 της πόλης των Σερρών».

3ο ΘΕΜΑ: «Λήψη απόφασης επί της γνωμοδότησης του Α΄ Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων & Αμφισβητήσεων Π.Ε. Σερρών (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.) Α΄ που αφορά στην «Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στα Ο.Τ. 355, Ο.Τ. 358 και Ο.Τ. 359 της Πολεοδομικής Ενότητας 13 “Εργατικές Κατοικίες” του Δήμου Σερρών».

4ο ΘΕΜΑ: «Tροποποίηση του ισχύοντος Γ.Π.Σ. ως προς τις χρήσεις γη».

5ο ΘΕΜΑ: «Θεσμοθέτηση δημόσιας θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ζ 10».

6ο ΘΕΜΑ:
« Έγκριση ιδιωτικού χώρου στάθμευσης ΑΜΕΑ, έμπροσθεν της οδού Κομνηνών 61, για το υπ’ αριθμ. όχημα ΕΡΙ 6820».

7ο ΘΕΜΑ:
« Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος κ. ΚΕΧΑΓΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Ηλία επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 3».

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img