spot_imgspot_img

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σερρών

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σερρών, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 και ώρα 13:30 στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ: «Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια εταιρία καταστήματος “ΓΑΔΟΣ Α. – ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ Α. Ο.Ε” επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 3 ».

– Διαφήμιση –

2ο ΘΕΜΑ:« Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στον ιδιοκτήτη καταστήματος κ. ΤΖΗΜΑ ΣΤΕΡΓΙΟ με την επωνυμία «Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ».

3ο ΘΕΜΑ:« Διαβίβαση αιτήματος του κ. ΧΑΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του Γεωργίου ιδιοκτήτη καταστήματος επί της οδού Εξοχών & Κωνσταντινουπόλεως γωνία».

4ο ΘΕΜΑ:« ”Γνωμοδότηση για τη τροποποίηση χωροθέτησης του Δικτύου Κάδων Ανακύκλωσης Αποβλήτων Ιματισμού».

5ο ΘΕΜΑ:
« Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων στο υπ’ αριθμ. 3977α αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Σερρών, σε υφιστάμενη δημοτική οδό για την εγκατάσταση εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής».

6ο ΘΕΜΑ:« Έγκριση απότμησης πεζοδρομίου για τη λειτουργία πλυντηρίου αυτοκινήτων στην οδό Ραιδεστού 52 ».

7ο ΘΕΜΑ:« Ακύρωση θέσεων φορτοεκφόρτωσης στις οδού Ιουστινιανού 19 και Πτολεμαίων (με Βενιζέλου) ».

8ο ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση της άδειας στάθμευσης του προσωπικού οχήματος του Δημάρχου στις θέσεις στάθμευσης των δημοτικών οχημάτων στην οδό Ερμού ως προς τον αριθμό του οχήματος».

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img