spot_imgspot_img

Τι τρέχει στο εργοστάσιο Ζάχαρης της ΕΒΖ Σερρών ;;;

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Παναγιώτης Καρίπογλου: Κύριε Υπουργέ της Ανάπτυξης, αυτή την τύχη επιφυλάσσετε στο νομό των Σερρών;

Και ξαφνικά μεσημέρι του Σαββάτου 6 Μαΐου 2023, κινητικότητα στο … έρημο μεχρι πρότινος εργοστάσιο ζάχαρης των Σερρών. Εμφανίστηκε ένας τεράστιος γερανός και έπιασε δουλειά στο κεντρικό πύργο.

Μετά από καταγγελία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Παναγιώτη Καρίπογλου (υποψήφιου Βουλευτή Σερρών με το ΠΑΣΟΚ) αστυνομικές δυνάμεις προσήλθαν στον χώρο και σταμάτησαν τις εργασίες.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Καρίπογλου:


Σήμερα πληροφορήθηκα από πρώην εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης πως άγνωστοι προσπαθούν να υπαξαιρέσουν περιουσιακά αντικείμενα της επιχείρησης (σιλό, μηχανές,κλπ) , μεγάλης αξίας, από το εργοστάσιο Σερρών.

Ειδοποίησα άμεσα για το γεγονός τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών και επισκέφτηκα το χώρο, όπου όντως υπήρχαν δυο μεγάλα φορτηγά αυτοκίνητα σε ετοιμότητα για την μεταφορά των μηχανημάτων.

Κύριε Υπουργέ της Ανάπτυξης, αυτή την τύχη επιφυλάσσετε στο νομό των Σερρών;

Κύριε επενδυτά, ποιοι προσπαθούν να ξηλώσουν μηχανήματα;;;

Κύριοι βουλευτές, θα αντιδράσετε;;;;

Η περιουσία του ελληνικού λαού γίνεται πλιάτσικο.


Να θυμίσουμε πως το εργοστάσιο των Σερρών με αυτό στο Πλατύ, έχει υπενοικιαστεί στον κ. Καραθανάση της ROYAL Sugar πριν 3 χρόνια με τις «ευλογίες» του υπουργού της Κυβέρνησης της ΝΔ Αδωνη Γεωργιάδη με σκοπό να παράγει ζάχαρη από τον περσινό …Μάρτιο όπως αναφερόταν στην συμφωνία. Όμως φευ! Η παραγωγή ποτέ δεν έγινε πραγματικότητα, ενώ η τευτλοπαραγωγή εγκαταλήφθηκε

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img