Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο ξεκίνησε τις επισκέψεις σε τοπικούς φορείς, ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε εγκάρδια τον κ.Βέρρο και του ευχήθηκε καλό αγώνα και καλά αποτελέσματα «επ’ωφελεία του τόπου», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βέρρος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Σερραίων Αλέξανδρο Χρυσάφη με τον οποίο συνομίλησε τόσο για επιχειρηματικά και επαγγελματικά θέματα, καθώς και οι δύο είναι Οικονομολόγοι, όσο και για ζητήματα του Δήμου. Ο κ.Χρυσάφης ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, εξαίροντας τόσο την επιχειρηματική όσο και την κοινωνική δράση του κ.Βέρρου, ο οποίος πριν φύγει από το Δημαρχιακό Μέγαρο χαιρέτισε όλους τους εργαζομένους και συνομίλησε με Αντιδημάρχους και Υπηρεσιακούς του Δήμου.

Στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών ο Υποψήφιος Βουλευτής, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Σάββα Ρίζο και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Γιώργο Ανδρέου, τους οποίους συνεχάρη για την διεξαγωγή της ανανεωμένης και εμπλουτισμένης 17ης Διεθνούς Πανεπιστημιάδας Θεάτρου.

Επόμενος σταθμός το Επιμελητήριο Σερρών, όπου τον κ.Βέρρο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος και στελέχη του ΕΒΕΣ. Ο κ.Μαλλιαράς αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του κ.Βέρρου, υπογράμμισε πως είναι εξαιρετικά σημαντικό και ενθαρρυντικό για την πολιτική στην Ελλάδα, η ανάμειξη επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών, στα κοινά. Ο Πρόεδρος ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλό αγώνα στον κ.Βέρρο, για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Αμέσως μετά, ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, στο ιστορικό και επιβλητικό κτίριο του Διοικητηρίου. Ο κ.Σπυρόπουλος σε φιλικό κλίμα, ευχήθηκε καλή δύναμη για την προεκλογική εκστρατεία καθώς, όπως τόνισε, ο νομός είναι μεγάλος και το χρονικό διάστημα μέχρι την 21η Μαΐου, περιορισμένο.

Ακολούθως ο κ.Βέρρος επισκέφθηκε τη Δ.Ο.Υ. Σερρών, όπου συνομίλησε με τον Προϊστάμενο κ.Τσιπούρα και τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία.
Ανήμερα της «Διεθνούς Ημέρας Πυροσβέστη», ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ, μετέβη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό του, για το δύσκολο και επικίνδυνο έργο των πυροσβεστών, αλλά και τη συνολική τους προσφορά στην κοινωνία.

Τέλος, ο κ.Βέρρος επισκέφθηκε το Δικαστικό Μέγαρο των Σερρών, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων και άκουσε τα αιτήματά τους, για το κτιριακό ζήτημα.

Στο πλαίσιο των επαφών του ο Υποψήφιος Βουλευτής, βρέθηκε στην αγορά των Σερρών, όπου συνομίλησε με επαγγελματίες και πολίτες, για τα τοπικά θέματα, με φόντο τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img