spot_imgspot_img

ΠΑΣΟΚ-Σέρρες: Χωρίς καρέκλα ο Χάρης Καστανίδης-Αποχώρησε από την ομιλία Ανδρουλάκη πριν ολοκληρωθεί

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Μιχάλης Τζελέπης: “Του πρότεινα να καθίσει δίπλα στον κ. Χρυσόγονο… αλλά λόγω συνωστισμού δεν θέλησε να καθίσει…”

Χωρίς καρέκλα άφησε η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Σερρών, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χάρη Καστανίδη κατά την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη σε ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών, το απόγευμα του Σαββάτου 1/4/2023.

blank

Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα! Ο κ.Καστανίδης (ο οποίος ήταν και υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος) παρ’όλο που προσήλθε στην κατάμεστη αίθουσα, λίγο πριν κάνει την είσοδό του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αφού χαιρέτησε διάφορα παλαιά και νυν στελέχη του κόμματος, όταν επιχείρησε να καθίσει η μόνη κενή θέση ήταν στο άκρο (στα… σκοτάδια) δίπλα στους πρώην δημάρχους κ.κ. Απόστολο Καρύδα (Σιδηροκάστρου) και Χρήστο Σαμαρά (Ηράκλειας). Ευγενικά αρνήθηκε και παρέμεινε όρθιος (δες φωτο), ενώ ήταν φανερά εκνευρισμένος (εκστόμισε και κάτι… “Γαλλικά” σε έναν που τον συνόδευε, απευθυνόμενος σε… άλλον).

Να σημειώσουμε πως ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκηςανεβαίνοντας στο βήμα είπε να βρουν μια θέση για τον κ.Καστανίδη, αλλά… εις μάτην.

Ο Χάρης Καστανίδης παρακολούθησε όρθιος το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αλλά αποχώρησε αθόρυβα πριν αυτή ολοκληρωθεί.

Η ευθύνη βαρύνει τη ΝΕ Σερρών που δεν προνόησε να βρεθεί μια θέση για το ιστορικό του ενεργό στέλεχος, από τις πολλές που βρισκόταν στο κέντρο και κατέλαβαν εκτός από τους υποψηφίους βουλευτές των Σερρών, διάφορα άλλα στελέχη….

blank
blank

Σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή Σερρών και εκ νέου υποψήφιο Μιχάλη Τζελέπη, που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μας. Μας επισήμανε πως ο ίδιος πρότεινε στον κ. Καστανίδη να καθίσει δίπλα στον κ. Χρυσόγονο και τον κ.Αλέξανδρο Δαμιανίδη, αλλά λόγω… συνωστισμού αρνήθηκε να το πράξει, γι’αυτό τον λόγο και πήγε στο πλάι και φόρεσε και μάσκα. 

Μιχάλης Τζελέπης: “Του πρότεινα να καθίσει δίπλα στον κ. Χρυσόγονο… αλλά λόγω συνωστισμού δεν θέλησε να καθίσει…”

blank

Πάντως δεν σχολίασε την αποχώρηση του κ. Καστανίδη πριν την ολοκλήρωση της ομιλίας του κ. Ανδρουλάκη.

anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img