spot_imgspot_img

Σέρρες: Σε μια εβδομάδα δίνεται στην κυκλοφορία η γέφυρα της Λυγαριάς

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στη γέφυρα του Στρυμόνα στην επαρχιακή  οδό Λυγαριάς – Βαμβακούσσας και σε 7 ημέρες αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Έργων Γιώργο Νυχτοπάτη που μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών.

Η γέφυρα ήταν κλειστή από τις 24 Δεκεμβρίου με απόφαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σερρών, λόγω αναγκαίων εργασιών και αναμενόταν να δοθεί σε κυκλοφορία το αργότερο έως 15 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Νυχτοπάτης τόνισε πως η καθυστέρηση οφείλεται στις κλοπές που σημειώθηκαν κυρίως τις πρώτες ημέρες  των εργασιών,  όταν άγνωστοι έκλεψαν κάγκελα της γέφυρας ενώ στη συνέχεια έσπασαν τη σταθερή κατασκευή που έκανε ο εργολάβος και πέταξαν τα κομμάτια στο ποτάμι του Στρυμόνα, γεγονότα που ήδη έχουν καταγγελθεί.

 Σχετικά με το φωτισμό της γέφυρας  ο κ. Αντιδήμαρχος είπε πως προχωρούν  σε εναέριο φωτισμό, σημειώνοντας  πως υπήρξε κλοπή καλωδίων στην αρχή των εργασιών με αποτέλεσμα τον ελλειπή φωτισμό της .

Ο κ. Νυχτοπάτης, επισήμανε την αναγκαιότητα τεχνικών παρεμβάσεων  και εργασιών στη γέφυρα από την οποία διέρχονται τόσο ΙΧ αλλά και πολλά αγροτικά μηχανήματα .

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img