spot_imgspot_img

Βασίλης Τερζής: «F.Y, μια πετυχημένη ματαιωθείσα συναυλία…+ άλλα 10 σοβαρά ζητήματα στον Δήμο Σερρών»

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Ως προσπάθεια…απόσπαση της προσοχής των Δημοτών θεωρεί ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Τερζής το θέμα του χειρισμού του τραπερ FY από την Δημοτική αρχή και αναφέρει μια σειρά από 10 σοβαρά ζητήματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα για την Δημοτική αρχή του Αλέξανδρου Χρυσάφη τα οποία φέρνουν τον Δήμο Σερρών σε δεινή θέση.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: 

Πετυχημένη αποδείχτηκε η ματαίωση της αποκριάτικης συναυλίας του «καλλιτέχνη» F.Y. Χρήσιμη για κάθε πλευρά.

Χρήσιμη, προσωρινά τουλάχιστον, για τη Δημοτική Αρχή. Η επικαιρότητα ασχολήθηκε με την ποιότητα των στίχων αφήνοντας στην άκρη ζητήματα όπως:

  • 1) Τα Led, που με επιμονή προχωρά η Οικονομική Επιτροπή, με μία μόνο κατατεθειμένη προσφορά.
  • 2) Τα μέλη της εν λόγω Επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης των προσφορών. Αρχικά ορίζονται, κατόπιν παραιτούνται, αντικαθίστανται, παραιτούνται τα νέα, η παραίτησή τους δε γίνεται δεκτή μα τελικά αντικαθίστανται.
  • 3) Του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας (Π.Ο.Υ.). Παραιτήσεις, προσφυγές, αγωγές, νέος ορισμός, άδεια, αναπλήρωση.
  • 4) Της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. και του υπέρογκου ποσού των οφειλών, μεγάλο μέρος του οποίο αφορά στον Δήμο και στα Νομικά του πρόσωπα. 
  • 5) Της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. να προχωρήσουν σε διακανονισμό με τη Δ.Ε.Η., λόγω αδυναμίας της επιχείρησης να ανταποκριθεί στην αποπληρωμή του λογαριασμού.    
  • 6) Του απολογισμού της «Πολιτείας των Ευχών» του 2021, μετά από 15 μήνες. Περιμένουμε και τον αντίστοιχο του 2022.
  • 7) Της μελέτης του Νέου κολυμβητηρίου. Ξεχάστε έναρξη κατασκευής σε αυτή τη θητεία. Τα 5.500.000 € είναι εκτός κωδικού του προϋπολογισμού 2023.
  • 8) Της ενεργειακής αναβάθμισης του Παλιού κολυμβητηρίου (Κοιλάδα). 1.979.515,70 € υπάρχουν από τον Αύγουστο του 2019. Σήμερα ετοιμάζουμε ακόμη τη μελέτη.
  • 9) Τις διαμαρτυρίες για την απαραίτητη συντήρηση του Δημοτικού (πρώην Εθνικού) Σταδίου.
  • 10) Την ομάδα έργου που με κατεπείγουσα απόφαση του Δημάρχου, μετά το τραγικό συμβάν, θα προέβαινε  σε περαιτέρω έλεγχο ασφάλειας λειτουργίας των Σχολικών και Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.

*** Έχουμε και τις στάσεις των αστικών λεωφορείων που περιμένουν ένα χρόνο να γίνουν «έξυπνες». Έχουμε και τα καυσόξυλα από τον Σεπτέμβριο που ακόμη δε δόθηκαν στους 73 άπορους δικαιούχους και άλλα πολλά.    

Από την άλλη πλευρά. Μάθαμε πως ο Δήμαρχος δε φταίει και δε σφάλλει ποτέ. Ανακοινώνει, φωτογραφίζεται στο φως. Στα λάθη, τις παραλήψεις και τις αστοχίες μένει στη σκιά.

Και το κορυφαίο, οι δημόσιες δηλώσεις,  σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, της συναδέλφου στο Δ.Σ, κ. Δ. Ιλανίδου, δύο φορές σε ένα 24ωρο. «Σώθηκε η τιμή της πόλης», «Δεν κάνουμε αντιπολίτευση, για να μην θίξουμε και θυμώσουμε τον Δήμαρχο. Μόνοι τους παίζουν μπάλα και βάζουν αυτογκόλ».

Δυστυχώς εμάς τους τοξικούς, τους κολλημένους στο χθες, εμάς που ανήκουμε στη μικρή πλειοψηφία δε μας αφορά η δήλωση.

Εμείς, που ασκούμε έλεγχο και κριτική, εμείς που κάνουμε προτάσεις, θίγουμε και στεναχωρούμε τον Δήμαρχο. Κρίμα, να είμαστε τέτοιοι!!! Άνοιξε το Τριώδιο, Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου αυτή που μας πέρασε, καθόλου τυχαίο.

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img