spot_imgspot_img

Εθνικές Εκλογές 2023: Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Ανακοινώθηκαν, μετά από εισήγηση της επιτροπής ψηφοδελτίων το 82% των υποψηφιοτήτων, σχεδόν 350 υποψήφιοι, από τους 400 συνολικά που είναι η πληρότητα των ψηφοδελτίων μετά από την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Στην Π.Ε. Σερρών το ψηφοδέλτιο που ανακοινώθηκε είναι πλήρες(επτά υποψήφιοι 3 γυναίκες 4 άνδρες) οι υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά είναι:

  1. ΓΚΙΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
  2. ΚΑΛΠΑΤΣΙΝΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
  3. ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
  4. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ)
  5. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)
  6. ΣΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)
  7. ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦ.ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ)

Από αυτούς οι δύο (Τζελέπης, Οικονόμου) συμμετείχαν και στις εκλογές του 2019, οι υπόλοιποι 5 είναι νέα πρόσωπα (70% ανανέωση)

Δεν ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι σε 6 εκλογικές περιφέρειες. Πρόκειται για τις μονοεδρικές Σάμου, Ζακύνθου, Καστοριάς κι Ευρυτανίας, όπου αναζητούνται ισχυρές προσωπικότητες καθώς και για τις τριεδρικές περιφέρειες της Αρκαδίας και της Λακωνίας, όπου συνεχίζονται ακόμη οι διαβουλεύσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου. 

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, κ. Γιώργος Τρέντσιος, σημειώνει:

«Η επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής του Νομού Σερρών αποτελεί και το επίσημο εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα μας, ώστε η παράταξη σταδιακά να επιστρέψει τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο εκεί που της αξίζει. Είναι ένα ψηφοδέλτιο από έμπειρα και ικανά στελέχη, κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένα, ένας ή μία εκ των οποίων θεωρούμε βέβαιο πως την επομένη των εκλογών θα εκπροσωπεί τον τόπο μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Για να συμβεί αυτό, απαιτείται όλοι μας, κάθε μέλος, φίλος και φίλη της παράταξης, συντονισμένα και δυναμικά να στηρίξει αυτό το ψηφοδέλτιο και να αποδείξουμε πως, ναι, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο και πάλι δυνατό. Όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε και να διαμορφώσουμε τις συνθήκες νίκης, για καλύτερες μέρες στην πατρίδας μας και τον λαό μας.»

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img