spot_imgspot_img

Κύπελλο Ελλάδας: Παραλίμνιο (14.00) και Πανσερραϊκός (17.30) για την… υπέρβαση κόντρα σε Λαμία και ΑΕΚ!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Ιστορία γράφεται στις Σέρρες…με δύο ομάδες να αγωνίζονται σήμερα Τετάρτη 18/1 στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου γίνεται η πρώτη ομάδα από τη Γ’ Εθνική που αγωνίζεται στα προημιτελικά του Κυπέλλου και υποδέχεται στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών τη Λαμία (14:00, Cosmote Sports, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr). Από την άλλη ο Πανσερραϊκός θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση και να φύγει από την Αγιά Σοφιά με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ (το έχει αποδείξει ιστορικά και άλλες φορές ότι μπορεί) (18/1, 17:30) για τα προημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote και το Cosmote Sports 3HD.

Συνέχεια στο όνειρο

Στο Παραλίμνιο συνεχίζουν να ονειρεύονται και θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα και κόντρα στη Λαμία, ώστε να πάνε στη ρεβάνς και να ψάξουν την υπέρβαση-έκπληξη της πρόκρισης στα ημιτελικά. Φυσικά, το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αλλά… ποδόσφαιρο είναι! Προέρχεται από ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-0 στην έδρα του Μέγα Αλεξάνδρου Ορφανίου.

Από την άλλη μεριά, η Λαμία τα βρήκε σκούρα στον περασμένο γύρο αλλά κατάφερε σε διπλά ματς να αποκλείσει την Athens Kallithea FC. Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σάββας Παντελίδης δεν υπάρχει η αναμενόμενη βελτίωση, ενώ αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Οκτωβρίου. Στο πιο πρόσφατο ματς, έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο εντός έδρας, ενώ το επόμενο παιχνίδι της είναι κομβικό αφού κοντράρεται με τον Λεβαδειακό. Ο Σάββας Παντελίδης πήρε για πρώτη φορά τους νεοαποκτηθέντες Νικοπολίδη και Αμπαντά στην αποστολή, ενώ επέστρεψε και ο ΑσκόφσκιΕκτός για διαφορετικούς λόγους έμειναν οι Γκαραβέλης, Κορνέζος, Μπεχαράνο, Νούνιες, Γκοράνοφ, Σλίβκα, Μανούσος, Ρόμανιτς, Βέργος και Καραμάνος
Η αποστολή των Φθιωτών: Σαράνοφ, Τρόπουλος, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Λαμπρόπουλος, Αμπαντά, Σιμόν, Μπάμπης, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Γιακουμάκης, Ντε Βινσέντι, Κοντονίκος και Τσούκαλος.

Διαιτητής: Ζαμπάλας
Βοηθοί: Θ.Μωυσιάδης, Διαμαντής
Τέταρτος: Τσιμεντερίδης

Πανσερραϊκός: Χωρίς Σιόντη και Αυλωνίτη στην OPAP Arena κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για τον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ με τον Παύλο Δερμιτζάκη να μην υπολογίζει στους έμπειρους Σιόντη και Αυλωνίτη.

Ο Πανσερραϊκός προπονήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Στάδιο του Διαγόρα στη Ρόδο όπου βρισκόταν για την αναμέτρηση με τον Διαγόρα την Κυριακή (νίκη με 0-1 για την ομάδα των Σερρών) και στη συνέχεια αναχώρησε για την Αθήνα ενόψει της πρώτης αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΚ την Τετάρτη (18/1, 17:30) για τα προημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote και το Cosmote Sports 3HD.

Ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης έχει στη διάθεσή του τους 23 ποδοσφαιριστές που είχαν ταξιδέψει με την αποστολή και για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Διαγόρα. Συγκεκριμένα σε αυτήν βρίσκονται οι Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Ανακογλου, Σοφιανός, Μούργος, Κανίς, Αλί Μπαμπά, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Μπαϊροβιτς, Στίνα, Σαϊντ.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Σιόντης και Δημητρίου, αλλά και οι νεαποκτηθέντες Αυλωνίτης και Στάικος.

Δερμιτζάκης: «Σοβαροί, όπως αρμόζει στην ομάδα μας»

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Παύλος Δερμιτζάκης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές πριν από την έναρξη της προπόνησης αναφορικά με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, τους ζήτησε να το ευχαριστηθούν, να απολαύσουν την εμπειρία και να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν από αυτά τα δύο ματς, θέλοντας παράλληλα να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο, παρουσιάζοντας μία εικόνα που αρμόζει τόσο στην ιστορία της ομάδας, όσο και στις προσωπικότητες όλων όσων βρίσκονται στον σύλλογο.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Την απόφαση να ξεκουράσει ορισμένους από τους βασικούς παίκτες του Δικεφάλου πήρε ο Ματίας Αλμείδα ενόψει του προημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής για την αναμέτρηση έμειναν οι Βίντα, Μουκουντί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, ενώ σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Τζαβέλλας.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλα, Ραντόνια, Ντάικο, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Στα της προπόνησης, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που είχε κάνει στους κοιλιακούς, βγάζοντας όλο το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Βέβαια, στην αποστολή για το ματς με την ομάδα από τις Σέρρες δεν βρίσκεται, όπως είναι λογικό. Κατά τα άλλα, ο Ελίασον έκανε μέρος του προγράμματος, ενώ κάποιο άλλο ζήτημα δεν υπήρξε.

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img