spot_imgspot_img

Χρυσάνθη Παλάζη: Μαζί με την «Συμμαχία Σερραίων» & τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img
  • Διαψεύδει τα σενάρια που διακινούνται σε site και μέσα κοινωνικής δικτύωσης για «διαζύγιο» από την ¨Συμμαχία Σερραίων»
  • «την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπο και τις ικανότητές μου ο Δήμαρχός μας Alexandros Xrisafis δεν πρόκειται ποτέ να την προδώσω»

Η κυρία Χρυσάνθη Παλάζη, Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ και δημοτική σύμβουλος με την «Συμμαχία Σερραίων» του Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη,με μακροσκελή ανάρτησή της (το βράδυ της Κυριακής 15-1-2023) στην προσωπική της σελίδα στο facebook, διαψεύδει κατηγορηματικά τα όποια σενάρια την φέρνουν να αποχωρεί από την «Συμμαχία Σερραίων», δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν θα προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη που της έδειξε ο επικεφαλής της παράταξης Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Αναλυτικά στην ανάρτησή της αναφέρει:.

Το τελευταίο διάστημα βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορα κείμενα σε δημοσιογραφικά sites και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που με εμφανίζουν να έχω διάφορες πολιτικές και κομματικές βλέψεις. Από τη μία μεριά, εμφανίζομαι ως πολύφερνη νύφη σε ψηφοδέλτιο κόμματος και από την άλλη πάλι διεκδικώ να γίνω στην παράταξή μου η «διάδοχη κατάσταση», δηλ. χαλίφης στη θέση του χαλίφη, λόγω υποτιθέμενης σύγκρουσης με τον Δήμαρχό μας Alexandros Xrisafis

Στην αρχή απαντούσα σε φίλους που μου έδειχναν τα δημοσιεύματα “καλά είστε σοβαροί, ποιος τα διαβάζει και τα παρακολουθεί όλα αυτά; Είναι δυνατό να δίνουμε βάση και μάλιστα να απαντάω σε ό,τι σκεφτεί να γράψει ο καθένας, που εκφράζει μια δική του άποψη, ενδεχομένως παρακινημένος και από δική του σκοπιμότητα; “

Θεωρώ επίσης από τη φύση μου ότι η καλύτερη στάση για να υποτιμήσεις τις προθέσεις όσων τα αναπαράγουν είναι η σιωπή, καθώς με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται να δοθεί σημασία και συνέχεια σε αναλήθειες.

Ωστόσο η σιωπή ενίοτε δεν εκλαμβάνεται ως ανωτερότητα, ή οδηγεί ορισμένους με εξ ιδίων κριτήρια και σκεπτικό ορμώμενοι, να φτάσουν στο σημείο να θεωρούν ότι υποκινώ αυτά τα δημοσιεύματα, τα προκαλώ ή και φτάνω στο σημείο να πληρώνω τους καλοθελητές που τα δημοσιεύουν (και μην μου πείτε ότι πέφτετε από τα σύννεφα που διαβάζετε για τέτοιες πρακτικές και μεθοδεύσεις!!. Οι υποψιασμένοι αναγνώστες και ακροατές -και είναι πολλοί-γελούν όταν διαβάζουν συχνά πυκνά, τέτοιους «αυθόρμητους ύμνους» για κάποια πρόσωπα!!).

Στο δια ταύτα: όσοι με γνωρίζουν από κοντά ξέρουν ότι δεν έχω άλλο πρόσωπο μπροστά και άλλο από πίσω.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι εδώ και 3,5 χρόνια μου ανατέθηκε μια μεγάλη ευθύνη. Να διοικήσω μια δημοτική επιχείρηση, σύνθετη, απαιτητική και με ένα πολύ μεγάλο εύρος αντικειμένων. Νιώθω περήφανη που βάζω ψυχή και εαυτό στο τιμόνι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών και στον τομέα του Πολιτισμού.

Μπορεί κάποιοι να μην με εκτιμούν ή να μην με συμπαθούν. Αυτό στο οποίο όλοι ωστόσο πιστεύω ότι αδιαφιλονίκητα συμφωνούν, είναι ότι εργάζομαι αδιάκοπα, συστηματικά και στοχοπροσηλωμένα. Καμμιά φορά ξεπερνάω τις αντοχές μου και τις σωματικές και τις ψυχικές και αυτό είναι συχνά αιτία διαφωνίας με τους δικούς μου ανθρώπους. Κάνω λάθη, μαθαίνω καθημερινά, προσαρμόζομαι, αλλά και εξελίσσομαι. Πεισμώνω και συνεχίζω με ένα στόχο: να δουλέψω καλύτερα και να έχω καλύτερα αποτελέσματα για τον τόπο μου.

Αυτή την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπο και τις ικανότητές μου ο Δήμαρχός μας Alexandros Xrisafis δεν πρόκειται ποτέ να την προδώσω. Συστρατεύτηκα με τη Συμμαχία Σερραίων και υποσχέθηκα να βάλλω την ψυχή μου στη συλλογική προσπάθεια της Δημοτικής μας ομάδας.

Μπορεί μερικές φορές να υπάρχουν διαφωνίες, εντάσεις και αντίθετες απόψεις. Είναι υγιές να συμβαίνει στις ομάδες, όπως και σε κάθε συλλογική προσπάθεια κάτι τέτοιο. Σκοπός μας ωστόσο, είναι να ανταπεξέλθουμε στην εντολή που μας έδωσε ο σερραϊκός λαός να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πόλη και τον Δήμο μας.

Συνεχίζουμε λοιπόν ΜΑΖΙ, ΔΥΝΑΤΑ και στοχοπροσηλωμένα !!

Υστ. επίσης να πω ότι έχουμε πολύ δουλειά και καθόλου χρόνο για χάσιμο …μετά τη χρυσόσκονη των Χριστουγέννων, ακολουθούν Απόκριες, Καρνάβαλοι, παραδοσιακά γλέντια και Κούλουμα…ανάσα δεν παίρνουμε στην Κ.Ε.ΔΗ.Σ. !!

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img