Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Τα Χριστούγεννα δεν πρέπει κανένα παιδί να μείνει χωρίς δώρο -Κοινή δράση της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), πραγματοποιεί την εθελοντική δράση «Γίνε Άι Βασίλης για ένα παιδί». Φέτος η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. συνεργάζεται με τον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών, προκειμένου τα Χριστούγεννα κανένα παιδί να μη μείνει χωρίς δώρο.

Δίπλα μας, στη γειτονιά μας, στο σχολείο , υπάρχουν παιδιά, για τα οποία η ιδέα ενός Χριστουγεννιάτικου δώρου φαντάζει σαν όνειρο. Αυτές τις γιορτές γίνε κι εσύ Άι Βασίλης και υλοποίησε το όνειρο, χάρισε χαμόγελο σε ένα παιδί.  

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στην εθελοντική δράση και να γίνουν ο «Άι Βασίλης για ένα παιδί» μπορούν να καλούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα 8:00 -14:00 στα τηλέφωνα 2321 0 68917 και 2321 0 68900 ή να στείλουν μήνυμα στο email: kediser@gmail.com και να 

  • αναφέρουν τα στοιχεία παιδιών που γνωρίζουν ότι η οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει στους γονείς να τους πάρουν δώρο. 
  • αγοράσουν ένα δώρο αξίας από 10 έως 20 ευρώ , να το τυλίξουν και να αφήσουν το πακέτο στον 3ο όροφο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Τα δώρα θα τα μοιράσει ο Άη Βασίλης μαζί με τα ξωτικά της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) 

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img