spot_imgspot_img

Σερρες: Εγκαινιάσθηκε υπαίθριος χώρος άθλησης απο το δήμαρχο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΔΑ

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Εγκαινιάσθηκε από το δήμαρχο Σερρών κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΔΑ κ. Μάριο Τσάκα ο νέος υπαίθριος χώρος άθλησης ενηλίκων στην Κοιλάδα της Αγίας Βαρβάρας (δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών “Γιώργος Τοπσής»).

Ο δήμαρχος Σερρών προανήγγειλε τη δημιουργία άλλων τριών υπαίθριων χώρων άθλησης, σε συνεργασία με τη ΔΕΔΑ, που χρηματοδοτεί πλήρως τη δημιουργία τους. Δύο από αυτά θα δημιουργηθούν στην περιοχή του Αη Γιάννη και του Αθλητικού Πάρκου Ομόνοιας.

deda_ypaithrios_xoros_athlisis_serres_1.jpg

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΑ υπογράμμισε ότι ο Δήμος Σερρών αποτελεί το επιχειρησιακό κέντρο της εταιρίας για την Κεντρική Μακεδονία και γνωστοποίησε ότι από τις αρχές του νέου έτους θα λειτουργήσουν και γραφεία στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού.

Πετυχημένο case study χαρακτήρισε την συνεργασία με το Δήμο αλλά και με το δήμαρχο Σερρών, σημειώνοντας πως υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές.

Η επέκταση του δικτύου του φυσικού αερίου στην πόλη των Σερρών δεν έχει «ταβάνι», όπως είπε, αλλά θα εξελίσσεται όσο υπάρχει ζήτηση.

Δείτε φωτορεπορτάζ εδώ

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img