Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Ο επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης  «Συμμαχία Σερραίων» και νυν Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης συνεχίζει να «κλείνει» συνεργάτες, ενόψει των προσεχών Αυτοδιοικητικών Εκλογών του 2023. Με ανάρτησή του στην σελίδα του στο facebook ο κ.Χρυσάφης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Αρβανίτη.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή:

Η “Συμμαχία Σερραίων” συνεχώς μεγαλώνει!

Υποψήφιος με τη “Συμμαχία Σερραίων” στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ο Αλέξανδρος Αρβανίτης .Ο Αλέξανδρος Αρβανίτης είναι ένας καταξιωμένος και δραστήριος πολίτης με μία επιτυχημένη πορεία 40 ετών ως ελεύθερος επαγγελματίας αλλά και ένας άνθρωπος που υπηρετεί τις αξίες της προσφοράς και της αλληλεγγύης από τη θέση του ως διοικητικός υπάλληλος, τα τελευταία χρόνια, στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Είναι ένας ενεργός συνδημότης μας, ο οποίος μεταξύ άλλων διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Πανσερραϊκού.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που η “Συμμαχία Σερραίων” μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, με ανθρώπους ικανούς, οι οποίοι έχουν όραμα και διάθεση να προσφέρουν στον τόπο μας, όπως ο Αλέξανδρος Αρβανίτης.

Όλοι μαζί πιο δυνατοί!

Αλέξανδρε καλωσόρισες!

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img