spot_imgspot_img

Μουσικό Σχολείο Σερρών: Συναυλίες στην Σερβία με την Συμφωνική Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Μια από τις μεγαλύτερες τιμές αναγνώρισης για το Μουσικό Σχολείο Σερρών υλοποιείται τις ημέρες που διανύουμε.

Πρόκειται για μια συνεργασία που υλοποιεί για πρώτη φορά το Μουσικό Σχολείο με την Συμφωνική Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης». Η σύμπραξη αυτή θα ταξιδέψει στη Σερβία και θα δώσει τρεις (3) συναυλίες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Βελιγράδι (11/11/22), στο Νόβι Σαντ (12/11/22) και στην Σουμπότιτσα (13/11/22).

Συγκεκριμένα 33 μαθητές του Μουσικού Σχολείου συμμετέχουν στην πολυμελή Συμφωνική ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και ταξιδεύουν ήδη μαζί με τους συνοδούς Καθηγητές τους για την Σερβία.

Ηλίας Γκογκίδης Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας “Μίκης Θεοδωράκης”

Το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου 2022, στο Μουσικό Σχολείο Σερρών, πραγματοποιήθηκε η γενική πρόβα της συναυλίας των μαθητών/τριών του τμήματος Οργανοχρησίας Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Λυκείου και της Συμφωνικής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης».

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο στήριξης της Ελληνοσερβικής φιλίας και του εορτασμού της μνήμης του βομβαρδισμού της Σερβίας.

https://www.anexartitos.gr/wp-content/plugins/wp-fastest-cache-premium/pro/templates/youtube.html#3I-DQH1N4vM?feature=oembedΔηλώσεις για την σημασία της συνεργασίας έκαναν η Δ/ντρια του Μουσικού Σχολείου Σερρών Μαρία Μεντίζη, ο Δ/ντης Ορχήστρας της Σ.Ο.Μ.Θ. Ηλίας Γκογκίδης καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αγγέλα Χαραλαμπίδου, η οποία τόνισε την συμβολή και την διαχρονική στήριξη των δραστηριοτήτων του σχολείου, από την Εταιρεία Οικονομικών Συμβούλων “Βέρρος Κωνσταντίνος” και το ειδησεογραφικό site serrespost.gr εκφράζοντας τις ευχαριστίες του Συλλόγου

πηγη: serrespost.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img