Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 στο θέατρο «ΑΣΤΕΡΙΑ»

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσαν την Παρασκευή 4/11 ενόψει της πρεμιέρας του έργου «Ο ΜΟΡΜΟΛΗΣ» από την Παιδική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών Σάββας Ρίζος, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Θεάτρου Γιώργος Ανδρέου και οι Καλλιτεχνικοί συντελεστές της παράστασης.


Τον λόγο πήρε πρώτος ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης:

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η Παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών επιστρέφει, μετά από δύο χρόνια απουσίας εξαιτίας της πανδημίας, με μία εξαιρετική παραγωγή.

Φέτος γράφουμε ακόμη μία σελίδα στην επιτυχημένη ιστορία που έχει δημιουργήσει εδώ και 40 χρόνια το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών στις ποιοτικές παραστάσεις για παιδιά, καθώς η Παιδική Σκηνή ανεβάζει ένα διάσημο και αγαπημένο έργο για παιδιά και «παιδιά κάθε ηλικίας» τον «Μορμόλη» σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα «Συντεχνία του Γέλιου».

Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί για ακόμη μία φορά το ΔΗΠΕΘΕ αφήνει έντονο το πολιτιστικό και κοινωνικό του αποτύπωμα στον τόπο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει ότι αποτελεί σημαντικό πυλώνα εξωστρέφειας για τον Δήμο μας…….

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών Σάββας Ρίζος τόνισε:
Η παιδική σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ προσφέρει στο παιδικό κοινό των Σερρών και της Περιφέρειας  μια παράσταση υψηλής καλλιτεχνικής αξίας η οποία είναι φτιαγμένη με πολύ μεράκι, αγάπη, σεβασμό και ευθύνη απέναντι στα παιδιά, στους γονείς  και στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Η παράσταση μας πραγματικά απευθύνεται στα παιδιά κάθε ηλικίας, και όπως είπε κάποιος μεγάλος λογοτέχνης, και συγγραφέας παραμυθιών «τα παραμυθια γράφονται για να κοιμούνται τα παιδιά και να ξυπνούν οι μεγάλοι».

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img