spot_imgspot_img

Στα ίχνη κλεφτών σε Σέρρες , Βέροια και Κιλκίς η ΕΛ.ΑΣ

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Σε συλλήψεις και σχηματισμό δικογραφιών για κλοπές σε Σέρρες, Βέροια και Κιλκίς προχώρησαν αστυνομικοί της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, συνελήφθη χθες τα ξημερώματα στις Σέρρες ένας 19χρονος, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα, προσπάθησε να διαρρήξει δύο καταστήματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εισέλθει στο εσωτερικό τους. Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, το χρονικό διάστημα από 29 Οκτωβρίου έως τα ξημερώματα της 2 Νοεμβρίου, παραβίασε επιπλέον 4 καταστήματα στην πόλη των Σερρών, σε ένα από τα οποία αφαίρεσε χρηματικό ποσό 40 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Στην κατοχή του ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και γάντια που χρησιμοποιούσε.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 49χρονου και μίας 21χρονης, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 17ης Οκτωβρίου 2022 σε περιοχή της Ημαθίας, η γυναίκα μπήκε παράνομα σε οικία 62χρονης, από όπου αφαίρεσε κοσμήματα συνολικής αξίας 4.500 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα που την ανέμενε ο προαναφερόμενος άνδρας και ακόμη μία άγνωστη συνεργός τους.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 20χρονου, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 14 έως 29 Οκτωβρίου 2022 σε περιοχή του Κιλκίς, παραβίασε συνολικά 4 οχήματα, από όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά και αντικείμενα, συνολικής αξίας 115 ευρώ.

Πηγή:voria.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img