spot_imgspot_img

Φιλική ήττα στις Σέρρες για τον Απόλλωνα Λάρισας

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Φιλική ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε χθες ο Απόλλων Λάρισας στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών από τον Πανσερραϊκό στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του φετινού Πρωταθλήματος της Super League 2.


Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στην τελευταία ουσιαστικά φάση του α’ ημιχρόνου όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μούργου, ο Σιόντης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 55’ ο Ανάκογλου με σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Πανσερραϊκού, ενώ στο 74′ ο Μυστακίδης, που επέστρεψε από τραυματισμό, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Η λαρισινή ομάδα προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε ιδιαίτερα υψηλά στάδια απόδοσης, έχοντας το μυαλό της στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δ. Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου (46’ Κατσίκας), Δεληγιαννίδης (60’ Ζέρης), Πεταυράκης (60’ Παπακωνσταντίνου), Παπάζογλου (10’ Καρασαλίδης), Παντεκίδης (60’ Γιανναράκης), Σιόντης (60’ Δημητρίου), Ανάκογλου (70’ Μασάι), Σοφιανός (60’ Μασκανάκης), Κανίς (60’ Μυστακίδης), Μούργος (60’ Στίνα), Σαΐντ (60’ Κατσαντώνης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ε. Μόρας): Μελί, Αυλωνίτης, Φουρκιώτης, Κλιγγόπουλος, Γιαννίτσης, Χατζής, Σιατραβάνης, Γκαρσία, Ζαχαράκης, Λίταινας, Ντι Αγκοστίνο (Χουμόλι, Παρασκευούδης, Χαλάτσης, Καλούσης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Φυτόπουλος).

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img