Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 τη λαϊκή αγορά των Σερρών μαζί με μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ.Χρυσάφης συζήτησε με τους παραγωγούς και τους πωλητές για την κίνηση στη λαϊκή αγορά, καθώς και με τους Δημότες, που πραγματοποιούσαν τις αγορές τους.

Επίσκεψη του Δημάρχου Σερρών στη λαϊκή αγορά

«Η καρδιά των Σερρών κάθε Τρίτη χτυπάει στη λαϊκή αγορά, μία “ζωντανή” αγορά όπου διατίθενται προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε χαμηλές τιμές.

Είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να συνομιλήσουμε με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές για τα θέματα που τους απασχολούν και να δώσουμε λύσεις.

Συνεργαζόμαστε στενά με τους παραγωγούς και τους επαγγελματίες για την εύρυθμη λειτουργία και την αναβάθμιση των λαϊκών αγορών με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ίδιων και των Δημοτών»», τόνισε ο κ.Χρυσάφης.

Επίσκεψη του Δημάρχου Σερρών στη λαϊκή αγορά

Ο ίδιος σημείωσε ότι η Δημοτική Αρχή στάθηκε δίπλα στους παραγωγούς και τους επαγγελματίες των λαϊκών αγορών με μέτρα ανακούφισης στη διάρκεια της πανδημίας.

«Επιστρέφοντας επιτέλους στην κανονικότητα μετά από τη μακρά περίοδο της υγειονομικής κρίσης, επαναφέρουμε τις δραστηριότητες μας, που αφορούν την επικοινωνία και τις προσωπικές επαφές με τους Δημότες στην πόλη και τα χωριά.

Επαφές που αποτελούν το οξυγόνο για τη Δημοτική μας Αρχή», επισήμανε ο Δήμαρχος Σερρών.

Χρυσάφης 3 1

Υπενθυμίζεται ότι από αύριο, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου επιστρέφει η «Ημέρα του Δημότη».

Συγκεκριμένα, κάθε Τετάρτη από τις 11:00 μέχρι και τις 14:00, ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης θα δέχεται Δημότες στην αίθουσα Συνεδριάσεων και Τελετών στο Δημαρχείο Σερρών για συζήτηση θεμάτων που τους αφορούν.

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img