spot_imgspot_img

Διεθνής τραπεζικός κολοσσός κατέθεσε πρόταση για την Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Τεράστιων διαστάσεων τραπεζική συμφωνία που δημιουργεί νέα συνθήκη και ταράζει τα νερά στο εξωσυστημικό τραπεζικό σύστημα


Σε μια συμφωνία με διεθνές αντίκτυπο βρίσκεται μπροστά η Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές μεγάλος διεθνής τραπεζικός οργανισμός ,έχοντας παρακολουθήσει όλο το προηγούμενο διάστημα την θετικότατη πορεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας και έχοντας λάβει γνώση όλων των απαραίτητων οικονομικών στοιχείων, ώστε να έχει ξεκάθαρη εικόνα για την οικονομική θέση της .

Έχοντας αξιολογήσει άκρως θετικά την μέχρι σήμερα ανοδική πορεία αλλά και τα περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης ,που δημιουργεί το πολύ ελκυστικό χαρτοφυλάκιο της τράπεζας έχει καταθέσει πρόταση εξαγοράς προς την διοίκηση και τους συνεταιριστές της τράπεζας.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας έμεινε σταθερά σε θετική τροχιά και βελτίωσε την οικονομική της αξιοπιστία και τις επιδόσεις της το 2021 παρά τις αντιξοότητες των συνθηκών στην οικονομία

Μια θετική εικόνα χωρίς αστερίσκους που δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα οικονομικής κερδοφορίας και διοικητικής υγείας.

Το ύψος της πρότασης αλλά και το μέγεθος του τραπεζικού ομίλου έχουν επιφέρει ένα πολύ καλό κλίμα στους διοικητικούς κόλπους της τράπεζας αλλά και στα στελέχη τα οποία διεξάγουν και αξιολογούν την πρόταση .

Η τραπεζική πιάτσα ήδη κάνει λόγο για μια τεράστιων διαστάσεων τραπεζική συμφωνία που δημιουργεί νέα συνθήκη και ταράζει τα νερά στον εξωσυστημικό τραπεζικό τομέα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αν τελικά ευδοκιμήσει η διαπραγμάτευση θα είναι μια μεγάλη δικαίωση για τα διοικητικά στελέχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας που με επιμονή ,σχέδιο και ζήλο έφτασαν την τράπεζα σε αυτό το επίπεδο .

Το ρεπορτάζ και η έρευνα της δημοσιογραφικής μας ομάδας συνεχίζεται και θα σας ενημερώνει άμεσα για τις εξελίξεις αυτής της μεγάλης τραπεζικής συμφωνίας.

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img