spot_imgspot_img

ΒΟΛΕΪ: Συνεργασία ΑΟ Σερρών με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Σύμφωνα με ανάρτηση του ΑΟΣ: Μια νέα ελπιδοφόρα συνεργασία ξεκινά με τον Παναθηναϊκό Α.Ο, πράγμα που μας χαροποιεί, κοιτάζοντας ακόμα ψηλότερα!

Αναλυτικά το δελτίο τύπου των πρασίνων:

Παναθηναϊκός Α.Ο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 08.09.2022

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη συμπόρευση του με τον ΑΟ Σερρών & την εκτενή συνεργασία σε διάφορους τομείς.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. πλέον συνεργάζεται επίσημα με τον ΑΟ Σερρών & σε πρώτη φάση θα υπάρχει συνεργασία για το τμήμα της πετοσφαίρισης.

Σε δήλωση του, ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές ανέφερε «Βρισκόμαστε σε μια νέα περίοδο πιο στενής συνεργασίας με τον ΑΟ Σερρών, μια ομάδα που έχει τα χρώματα & το έμβλημα μας & αναμφίβολα μας ελκύει. Η συνεργασία μας θα είναι πολυεπίπεδη καθώς επιθυμούμε να υπάρχει μια ακόμα βαθύτερη σχέση & θα γίνουν σειρές ενεργειών με κοινό γνώμωνα τον Παναθηναϊκό και το βόλεϊ».

Παρόμοια ήταν & η τοποθέτηση της διοίκησης του ΑΟ Σερρών μέσω του κ. Νίκου Καραγκιόζη που ανέφερε «Είναι μεγάλη η τιμή & χαρά μας που συνεργαζόμαστε με τον Παναθηναϊκό. Σε πρώτη φάση θα συνεργαστούμε στο κομμάτι του βόλεϊ & ευελπιστούμε αργότερα να βάλουμε και άλλα αθλήματα σε αυτή τη συνεργασία».
anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img