spot_imgspot_img

Σέρρες : Ενημέρωση για την αποκατάσταση των καταστροφών στον Αη Γιάννη

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Αυτές τις χαρακτηριστικές εικόνες (ανάμεσα σε άλλες εξίσου θλιβερές) αντικρίζει ο επισκέπτης που θα αναζητήσει λίγες στιγμές δροσιάς στο άλλοτε «στολίδι» των Σερρών τον Αη Γιάννη.

Κάποτε ήταν ίσως το μοναδικό σημείο της πόλης των Σερρών που εντυπωσίαζε τον επισκέπτη της πόλης, τόσο με την φυσική του ομορφιά όσο και με τις ταβέρνες και τα καφέ περιξ της τεχνητής λίμνης.

Σήμερα αυτό που επικρατεί είναι η εγκατάλειψη και η φθορά του χρόνου.

Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι υπεύθυνος για την συντήρηση του χώρου, (ο Δήμος Σερρών ή οι ενοικιαστές των καταστημάτων) πάντως την θλιβερή εικόνα που βιώνει ο επισκέπτης ο Δήμος την εισπράττει.
Καθώς οδεύουμε στα μέσα του Θέρους απαιτείται μια άμεση παρέμβαση διόρθωσης αυτής της εικόνας και προγραμματισμός για την γενικότερη ανακαίνιση και καλλωπισμό όλης της περιοχής.   

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Σερρών Γιώργο Νυκτοπάτη, το πρόβλημα θα αποκατασταθεί άμεσα προσωρινά και με νεότερη εργολαβία θα γίνει γενικότερη παρέμβαση σε όλη την περιοχής της λίμνης (αντικατάσταση της περίφραξης κ.α.), η οποία όμως για λόγους γραφειοκρατικούς θα ξεκινήσει μετά από δύο μηνες περίπου.

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img