Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Την αναπροσαρμογή των κομίστρων στα Επιβατηγά Δημόσιας Χρήσης Αυτοκίνητα δηλαδή στα ταξί ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών. Σύμφωνα με το υπουργείο, θεσπίζεται νέο ενιαίο τιμολόγιο για τα κόμιστρα των αυτοκινήτων – ΤΑΞΙ σε όλη την επικράτεια, με απόφαση του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Μεταφορές κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Σωματείου ΤΑΞΙ “ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ” Σερρών κ. Στέφανο Καράμπαμπα, οι αυξήσεις αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή από τις αρχές Ιουλίου. Η ελάχιστη διαδρομή από την χρέωση των 3,40 ευρώ αυξάνεται στα 4 ευρώ ενώ ακολουθούν και μια σειρά άλλων αυξήσεων στα κόμιστρα των χρεώσεων.

 Πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για τα ταξί-- O Πρόεδρος του Σωματείου ΤΑΞΙ "ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ" Σερρών  Στέφανος Καράμπαμπας
Σέρρες: Πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για τα ταξί- video 2


Οι καταναλωτές σύμφωνα με τον Πρόεδρο των ΤΑΞΙ, ήδη ανταποκρίνονται στην αύξηση των κομίστρων της ελάχιστης διαδρομής .
Η χρέωση της γνωστής σημαίας ανεβαίνει αρκετά, από 1,19 στο 1,80 ευρώ. Καθώς επίσης και οι διαδρομές σε συγκεκριμένους προορισμούς, όπως από και προς τα αεροδρόμια ή όταν πρόκειται για μεταφορά ασθενών σε νοσοκομεία εκτός Σερρών. Οι επαγγελματίες οδηγοί όμως των ΤΑΞΙ στην πόλη των Σερρών θα φροντίσουν να διατηρήσουν τον ανθρώπινο χαρακτήρα τους και θα στέκονται πάντα στο πλευρό των ατόμων που έχουν ανάγκες.

epiloges.tv

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img