spot_imgspot_img

Ο Σερραίος πασαδορος Δημ. Κομητουδης κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών του βόλεϊ

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Ο 27χρονος Σερραίος πασαδόρος Δημήτρης Κομητούδης συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του προπονητή του Εθνικής ομάδας ανδρών του βόλεϊ ενόψει της προετοιμασίας της για τους Μεσογειακούς αγώνες στην Αλγερία και στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2023.

Ο Δημήτρης Κομητούδης ξεκίνησε να αγωνίζεται στον ΑΟ Σερρών, όπου ο πατέρας του Σάκης Κομητούδης φόρεσε τη φανέλα του πασαδόρου για πολλά χρόνια. Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα καλή για τον Σερραίο αθλητή καθώς με τον Πήγασο Πολίχνης κατέκτησε το πρωτάθλημα της Preleague ενώ αγωνίσθηκε και στο φάινα φορ του Κυπέλλου Ελλάδος.  

Το πρώτο ραντεβού της Εθνικής ανδρών ορίσθηκε για τη Δευτέρα 30 Μαΐου.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, που αφορά τους Μεσογειακούς Αγώνες θα πραγματοιποιηθεί στην Καλαμάτα, όπου θα δοθούν φιλικοί αγώνες προετοιμασίας με την αντίστοιχη Εθνική ομάδα της Αλγερίας το διάστημα 15-17/6/2022.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα αναχωρήσει για τους Μεσογειακούς Αγώνες στις 23/6/2022 και θα επιστρέφει στις 7/7/2022.

Οι αθλητές που έχουν κληθεί στο 1ο στάδιο προετοιμασίας είναι οι εξής:Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος Αλέξανδρος ΡάπτηςΣπυρίδων ΧάκαςΦροίξος ΚωτσάκηςΣπυρίδων ΧανδρινόςΓεώργιος Πετρέας Θεόδωρος ΒουλκίδηςΓεώργιος ΠαπαλεξίουΔημοσθένης ΛινάρδοςΔημήτριος ΜούχλιαςΝικόλαος Μήλης Γεώργιος Τζιουμάκας Σταύρος Κασαμπαλής Δημήτριος Κομητούδης Απόστολος ΠετσιάςΑριστείδης Χανδρινός

Το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, που αφορά τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ 2023, θα ξεκινήσει στις 11/7 στην Αθήνα, με την προσθήκη των Ραφαήλ Κουμεντάκη, Μενέλαου Κοκκινάκη και Θανάση Πρωτοψάλτη.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις τις Λετονία (19-20/7/2022) και Τυνησία (22-24/7/2022), ενώ υπενιθυμίζουμε ότι οι εντός έδρας αγώνες για τα προκριματικά θα φιλοξενηθούν στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας».

Το επιτελείο της Εθνικής Ανδρών είναι το εξής:

Α` Προπονητής: Ντάντε Μπονιφάντε

Β` Προπονητής: Σαμουέλε Πάπι

Γ` Προπονητής: Κωνσταντίνος Χριστοφιδέλης

Team Manager: Μάριος Γκιούρδας

Γυμναστής: Λάμπρος Δάνας

Στατιστικολόγος: Γεώργιος Σομπόνης

Φυσικοθεραπευτές: Δημήτριος Σεϊμέκης / Δημήτριος Νεόφυτος/ Δημήτριος Καραθανάσης / Αναστάσιος Λιόσης

Φροντιστής: Ιωάννης Ρούσσος

Τα συγχαρητήρια του Πήγασου Πολίχνης

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img