spot_imgspot_img

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών θα συνεδριάσει δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη, την Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 και ώρα 12:00’ μ., στην πρώην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  • Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, για τη συζήτηση της με αριθμό κατάθεσης ΠΡ102/04-03-2022
    Προσφυγής της εταιρείας “ΚΑΜΕΛΙΔΗΣ ΑΤΕ”, κατά του Δήμου Σερρών.
  • Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη συζήτηση της με αριθμό κατάθεσης 1629/2021 Αίτησης Ακύρωσης του Δήμου Σερρών κατά της με αρ.πρωτ.961/8/2020 απόφασης της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
    -Έγκριση υποβολής πρότασης του Δήμου Σερρών με τίτλο “Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) Δήμου Σερρών” για ένταξη στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα “Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου” για το έτος 2022 του Πράσινου Ταμείου, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας στον Άξονα Προτεραιότητας 2 (Α.Π.2) “Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου”.
    -Καθορισμός Όρων Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εγκατάσταση Δικτύου Κάδων Ανακύκλωσης Αποβλήτων Ιματισμού“
    -Διαγραφή οφειλετών από τους χρηματικούς βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου, δημοτών μας, πράξεων βεβαίωσης δημοτικών φόρων, τελών δικαιωμάτων, εισφορών, προστίμων κ.λ.π. από τους εμφανιζόμενους ως οφειλέτες, λόγω λανθασμένης εγγραφής ως προς το πρόσωπό τους.
    -Διαγραφή οφειλετών από τους χρηματικούς βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου, δημοτών μας, πράξεων βεβαίωσης δημοτικών φόρων, τελών δικαιωμάτων, εισφορών, προστίμων κ.λ.π. από τους εμφανιζόμενους ως οφειλέτες, λόγω λανθασμένης εγγραφής ως προς το πρόσωπό τους.
    -Έγκριση της αρ. 40/2022 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, με θέμα «Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού έτους 2022 (2η Αναμόρφωση)».
    -Έγκριση μετακίνησης του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ-9544 υπηρεσιακού οχήματος εκτός Νομού, την 3η Μαϊου 2022, για την μεταφορά του Δημάρχου Σερρών στην Αλεξανδρούπολη με σκοπό την επίσκεψη του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης.
    -Έγκριση μετακίνησης του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ-9545 υπηρεσιακού οχήματος εκτός Νομού, την 5η Μαϊου 2022, για την μεταφορά του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Δήμου Σερρών κ. Καρακολίδη Παναγιώτη στη Θέρμη Θεσσαλονίκης για υποθέσεις του Δήμου.
    -Έγκριση μετακίνησης του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗH-8528 υπηρεσιακού οχήματος εκτός Νομού, την 6η Μαϊου 2022, για την μεταφορά των υπαλλήλων κ.κ.Καραπάλη Άγγελου & Μαλαματάκη Βασίλειου στην Τράπεζα Τροφίμων στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.
    -Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης συνολικού ποσού 615,42G με Φ.Π.Α., για την επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων στον κ. Κ. Χ. του Ι.
    -Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης συνολικού ποσού 129,28G με Φ.Π.Α., για την επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων στον κ. Γ. Κ. του Σ.
    -Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης συνολικού ποσού 37,80G με Φ.Π.Α., για την επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων στον κ. Μ. Ε. του Α.
    -Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης συνολικού ποσού 177,46 G με Φ.Π.Α., για την επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων στον κ. Π. Ι. του Ε.
    -Αποδοχές χρηματοδοτήσεων – αναμορφώσεις εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022, από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου.

eproodos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img