spot_imgspot_img

Ο Αλεξανδρος Κλετσας υποψηφιος για τη Ν.Ε. Σερρών του ΚΙΝΑΛ και για σύνεδρος- Μηνυμα ενότητας και αλλαγης

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Ο υποψήφιος για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΚΙΝΑΛ και για εκπρόσωπος στο συνέδριο του κόμματος κ. Αλέξανδρος Κλέτσας στέλνει μήνυμα ενότητας και συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής 8 Μαΐου, σημειώνοντας ότι μέσα από την κάλπη δίνεται η ευκαιρία να διαμορφωθεί ένα νέο όραμα και να συσπειρωθούν δυνάμεις για μια κυρίαρχη παράταξη με «με ισχυρή ιδεολογική ταυτότητα και συνοχή,  με ευρωπαϊκή δυναμική»

Το πλήρες κείμενο του μηνύματός του έχει ως εξής:

«Αυτή την Κυριακή 8 Μαΐου, μαζί με τη μεγαλειώδη γιορτή της μητέρας, γιορτάζει και η σύγχρονη κεντροαριστερά στην Ελλάδα. Όλες και όλοι έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε νέο όνομα, νέο όραμα και αέρα αλλαγής στην παράταξή μας. Μια παράταξη με αδιαπραγμάτευτες και διαχρονικές αξίες, σύγχρονες ιδέες, βαθιά δημοκρατική που απορρίπτει κάθε είδους λαϊκισμό.

Την Κυριακή 8 Μαΐου ψηφίζουμε:

  1. Για τις νομαρχιακές επιτροπές
  2. Τις τοπικές οργανώσεις
  3. Τη συμμετοχή στο 3ο συνέδριο του κόμματος
  4. Την επιλογή του ονόματος της παράταξής μας

Στηρίζουμε την εκλογική διαδικασία με μαζική συμμετοχή από όλες τις υγιείς δυνάμεις. Η ψήφος μας είναι ψήφος εμπιστοσύνης στη δημοκρατία. Εδραιώνουμε τη δύναμή μας, πολλαπλασιάζοντας την, όλοι μαζί ενωμένοι. Συσπειρώνουμε τις δυνάμεις μας με σκοπό μια νέα πολιτική στρατηγική. Μετατρέπουμε την παράταξή μας σε αξιόπιστη δύναμη διακυβέρνησης και ευθύνης που στηρίζεται στον σοσιαλισμό.

Δώστε δυναμικό παρόν στην εκλογική διαδικασία. Χρειαζόμαστε το νέο, το άξιο, το ηθικό, το πατριωτικό. Για μία παράταξη κυρίαρχη, με ισχυρή ιδεολογική ταυτότητα και συνοχή,  με ευρωπαϊκή δυναμική.

Αλέξανδρος Κλέτσας

Υποψήφιος Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών

 Υποψήφιος Σύνεδρος»

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img