spot_imgspot_img

«Έφυγε» αιφνιδιαστικά η δημοσιογράφος Μαρία Γιακουμή σε ηλικία 41 ετών!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 41 ετών η δημοσιογράφος Μαρία Γιακουμή μετά από αιφνίδια ολιγοήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Σερρών.

Η είδηση του θανάτου της Μαρίας Γιακουμή έπεσε το πρωί της Δευτέρας 11 Απριλίου 2022 σαν κεραυνός εν αιθρία, , βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους της  και σκορπίζοντας θλίψη, στους συναδέλφους της στην ΚΕΔΗΣ, άλλα και τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Η Μαρία Γιακουμή σπούδασε Δημοσιογραφία, Στατιστική, έρευνα, αγορά και δημοσκοπήσεις και εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο Επιλογές και στο TVS ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην ΚΕΔΗΣ. 

Παντρεμένη με τον Σίμο  Φραγκάκη, ηταν αγαπητή στους συναδέλφους της, με χιούμορ καλή διάθεση και αστείρευτη ενέργεια.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη 12 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα)

 Θερμά συλλυπητήρια  στους οικείους της.


Συλλυπητήριο μήνυμα του Δήμαρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη για την απώλεια της Μαρίας Γιακουμή

 «Με θλίψη πληροφορήθηκα την πρόωρη απώλεια της Μαρίας Γιακουμή, δημοσιογράφου και υπαλλήλου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Η Μαρία Γιακουμή ξεχώριζε για το ήθος, την ευγένεια και την ευπρέπειά της.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον σύζυγο, την οικογένεια και τους οικείους της.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της.

Καλό παράδεισο Μαρία…»


H ανακοίνωση της ΚΕΔΗΣ για τον αδόκητο χαμό της Μαρίας Γιακουμή

Έφυγε χθες το βράδυ για το μακρινό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων, το αγαπητό κορίτσι, η δημοσιογράφος και εργαζόμενη της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Μαρία Γιακουμή σε ηλικία 41 ετών.
Η οικογένεια της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και το διοικητικό συμβούλιο με θλίψη και οδύνη αποχαιρετούν πρόωρα την πολύ αγαπητή συνάδελφο Μαρία Γιακουμή και εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγο, την μητέρα, τα αδέρφια και τους οικείους της.
Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί τους.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη 12 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα).
Σε ένδειξη πένθους αύριο 12/4/2022 η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών θα παραμείνει κλειστή κατά την πρωινή της λειτουργία.
Καλόν Παράδεισο Μαρία
Θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας


Συλλυπητήριο Μήνυμα ΟΕΒΕΣΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ εκφράζουντη βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια για την τραγική και αδόκητη απώλεια της Δημοσιογράφου και συμπολίτου μας Μαρίας Γιακουμή.

Επρόκειτο για έναν εξαίρετο άνθρωπο, και μία καταξιωμένη επαγγελματία, η απουσία της οποίας θα αφήσει πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό για την τοπική μας κοινωνία.


Όλοι οι συνεργάτες του Serres Media Group εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στους οικείους της.

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img