spot_imgspot_img

Το Λύκειο Ελληνίδων προσέφερε σε σχολειά των Σερρών 550 αντίτυπα βιβλίου για τον Εμ. Παπα

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Το Λύκειο Ελληνίδων Σερρών αποδεικνύοντας στην πράξη την προσφορά του στον πολιτισμό αλλά και στη μεταλαμπάδευση της ιστορίας της περιοχής μας στη νέα γενιά προσέφερε 550 αντίτυπα του βιβλίου «Εμμανουήλ Παπάς – Ο Σερραίος Αρχιστράτηγος των Μακεδονικών Δυνάμεων κατά τον Ιερό Αγώνα του 1821» σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών.

Ο διευθυντής Π.Ε. Σερρών κ. Ιωάννης Καραβασίλης ευχαριστεί το Λύκειο Ελληνίδων Σερρών για την προσφορά και σημειώνει ότι το βιβλίο θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα για την ανάδειξη της τοπικής μας ιστορίας.

Ο κ. Καραβασίλης αναφέρει τα εξής:

«Θεωρούμε υποχρέωσή μας να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο «Λύκειο των Ελληνίδων Σερρών» και ιδιαίτερα στην Πρόεδρό του κ. Ελευθεριάδου Στέλλα για την πρωτοβουλία τους να δωρίσουν σε όλες τις Σχολικές Μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Σερρών 550 αντίτυπα του βιβλίου του «Εμμανουήλ Παπάς – Ο Σερραίος Αρχιστράτηγος των Μακεδονικών Δυνάμεων κατά τον Ιερό Αγώνα του 1821». Το βιβλίο αυτό θα εμπλουτίσει τη δανειστική βιβλιοθήκη των Σχολικών μας Μονάδων και θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα του εκπαιδευτικού για την ανάδειξη της τοπικής μας ιστορίας».

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img