spot_imgspot_img

Σέρρες: Συνάντηση των μελών της Συμμαχίας Σερραίων με νέους στόχους- video

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Συνάντηση πραγματοποίησαν εχθές το βράδυ τα μέλη της Συμμαχίας Σερραίων σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών. Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε απολογισμός του έργου της δημοτικής αρχής ενώ παράλληλα ανακοινώθηκαν απλό τον δήμαρχο και νέοι στόχοι.

Το βράδυ της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου  πραγματοποιήθηκε  σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών  συνάντηση των μελών της δημοτικής παράταξης  της Συμμαχίας Σερραίων. Η αίθουσα  πλημμύρισε από τους «Συμμάχους» που παρέστησαν εκεί προκειμένου να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα της Δημοτικής αρχής από την αρχή της δημοτικής της θητείας έως τώρα αλλά και για τα όσα πρόκειται  να γίνουν μελλοντικά  .

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσάφη οι στόχοι της χθεσινής συνάντησης ήταν τρεις, ενώ προανήγγειλε την σύσταση  της Συμμαχίας Σερραίων σε σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα , με καταστατικό, με Διοικητικό συμβούλιο και με ξεχωριστή οργάνωση να συμμετέχει και να βοηθάει στα δημοτικά δρώμενα.

Καθώς και με την αναπροσαρμογή των ομάδων εργασίας , πίσω από κάθε αντιδημαρχία  και φορέα του δήμου που θα λειτουργούν ενισχυτικά.

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img