spot_imgspot_img

Σέρρες: Λειτουργεί κανονικά η οnline εικονική κλινική covid-19 του Δήμου Σερρών- video

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Με γνώμονα την ανάγκη του Δήμου Σερρών για την προστασία των ευάλωτων ομάδων και την εξασφάλιση της συνέχειας της φροντίδας δημοτών με χρόνια προβλήματα υγείας, δημιουργήθηκε basic online virtual COVID-19 κλινική μέσω της οποίας δημότες έρχονται σε επαφή με εξειδικευμένους ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών και λαμβάνουν συμβουλευτική διάγνωση.

Όλοι οι επιλέξιμοι πολίτες – κάτοικοι στη γεωγραφική εμβέλεια του Δήμου  κλείνουν ραντεβού με ιατρό καλώντας στα  προκαθορισμένα τηλέφωνα  (2321350571, 2321350040) προκειμένου να συνομιλήσουν μέσω βιντεοσυνεδρίας με ιατρό. Η Αρμόδια αντιδήμαρχος κοινωνικής μέριμνας  Σωτηρία Πάνου  περιγράφει τον τρόπο λειτουργίας της.

 Παράλληλα εκπαιδεύθηκε και  υγειονομικό προσωπικό του Δήμου για χρήση της πλατφόρμας vidavo και η επισκεψιμότητα στην πλατφόρμα ανέρχεται στους 253 ωφελούμενους. Επίσης η παροχή υπηρεσιών µέσω της πλατφόρμας έχει δημοσιευμένα αποτελέσματα βελτίωσης δεικτών υγείας, εξοικονόμησης πόρων και παροχής βελτιωμένων υπηρεσιών υγείας από απόσταση και η παροχή αυτή έχει πιστοποιηθεί ως ιατροτεχνολογικό προϊόν από το Υπουργείο Υγείας .

Στην υπηρεσία κατατέθηκαν οι προσφορές από τους ενδιαφερόμενους γιατρούς κατόπιν της αντίστοιχης δημόσιας πρόσκλησης από τον δήμο Σερρών και επελέγησαν οι 2 γιατροί.

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img