spot_imgspot_img

Επίσημο: Ο τεχνοκράτης Σαραγόσα αποχωρεί…ο αήττητος Διγκόζης επιστρέφει στον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresNews

- Advertisement -spot_img

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Διγκόζης στον Πανσερραϊκό – Τέλος ο Σαραγόσα!

Προπονητής του Πανσερραϊκού, θα είναι για δεύτερη φορά και επίσημα ο Άγγελος Διγκόζης, με την “κόκκινη” ΠΑΕ, να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών, μετά απο δύο σεζόν.

Ο Εδεσσαίος τεχνικός, είχε οδηγήσει τον Πανσερραϊκό στο αήττητο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την σεζόν 2019-20 και είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία με καλό ποδόσφαιρο, νίκες και πολλά γκολ, μέχρι και την στιγμή της διακοπής, απο το lockdown του covid-19, τον Μάρτιο του 2020.

Ο Άγγελος Διγκόζης, προπονούσε φέτος τη Νέα Αρτάκη στην Εύβοια, έχοντας καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το δέλεαρ του Πανσερραϊκού ήταν μεγάλο και έτσι ενεργοποίησε, τον ειδικό όρο στο συμβόλαιο του, που του έδινε το δικαίωμα αποχώρησε σε περίπτωση πρότασης απο ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Να θυμίσουμε, οτι ο νέος τεχνικός του Πανσερραϊκού, είχε αποχωρήσει τον Σεπτέμβριο του 2020 απο τα «λιοντάρια», χωρίς να προλάβει να αγωνιστεί στην Football League, αφού υπήρξε διαφορά φιλοσοφίας με την διοίκηση, στο οργανωτικό κομμάτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Άγγελος Διγκόζης επιστρέφει στον Πανσερραϊκό

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Άγγελο Διγκόζη. Ο έμπειρος τεχνικός, επιστρέφει στην ομάδα μας, μετά από δύο χρόνια, για να οδηγήσει ξανά τα «Λιοντάρια» στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Εδεσσαίος προπονητής, είχε οδηγήσει την ομάδα μας την σεζόν 2019/20 στην άνοδο και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ είχε κατακτήσει και το αήττητο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Οι λεπτομέρειες έφεραν την αλλαγή του Σαραγόσα!

Ο Ζεράρ Σαραγόσα αποχωρεί απο τον Πανσερραϊκό μετά απο 6 μήνες και 10 αγωνιστικές στην Super League 2, έχοντας παρουσιάσει μια εξαιρετική προετοιμασία, επαγγελματική και οργανωμένη άψογα σε όλα τα επίπεδα, με την Σερραϊκή ομάδα, να δείχνει πολλά ποδοσφαιρικά πράγματα σε τακτικό επίπεδο.

Όμως οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά και τα αποτελέσματα κρίνουν την επιτυχία ενός προπονητή. Εκεί ο Καταλανός τεχνικός, υστέρησε, αφού στην διαχείριση των αγώνων, άργησε να μπει στο πνεύμα της Ελληνικής νοοτροπίας. Οι πολλές αλλαγές προσώπων στην άμυνα, η ατυχία του τραυματισμού του Ριβάλντο και η καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος, στέρησε απο τον ταλαντούχο εντρεναδόρ, την δημιουργία ενός επιτυχημένου μοντέλου, για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Ζεράρ Σαραγόσα ήρθε ως Κύριος στον Πανσερραϊκό και έτσι αποχωρεί, προδομένος, ίσως απο την πίστη στο πλάνο του. Το σίγουρο είναι οτι οι «κόκκινοι» δεν θα κάνουν εκπτώσεις στο μοντέλο που θέλουν να εφαρμόσουν, αναζητώντας άμεσα τα θετικά αποτελέσματα στην κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τις Σέρρες,  στο serresnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το serresnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img